Reacţia lui Marian Vanghelie după condamnarea lui Adrian Năstase: Este prea mult, indiferent de fapte

Ultima actualizare:

    Marian Vanghelie, vicepreşedinte PSD
Marian Vanghelie, vicepreşedinte PSD

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie critică sentinţa de condamnare a fostului prim-ministru Adrian Năstase la patru ani de închisoare cu executare.

"Nu cred că aşa se poate trata politica într-o ţară civilizată. Dacă ar fi să vorbim din punct de vedere uman, e dezastru! E dezastruos ce se întâmplă! Nu cred că se putea aştepta nimeni. Cred că a adus şi el nişte servicii destul de mari acestei ţări", a declarat Vanghelie pentru "Gândul".

Vicepreşedintele PSD a mai spus că această condamnare "este prea mult în momentul de faţă", el reamintind că Adrian Năstase a fost cel care a negociat integrarea României în UE.

"Cred că tot ce se întâmplă în clipa de faţă este crearea unui precedent foarte periculos. În UE nu se întâmplă cu niciun fost prim-ministru şi cu niciun om politic de calibrul lui Adrian Năstase aşa ceva. Cred că este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a făcut el, fie bune, fie rele. Indiferent dacă este vinovat şi trebuie să plătească. Dar eu cred că în clipa de faţă creăm un precedent foarte periculos şi nu ajută cu nimic la democraţia din România", a adăugat Vanghelie pentru "Gândul".

FOTO EXCLUSIV Cum arăta Adrian Năstase atunci când s-a predat la poliţie

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net