Reacţia lui Turcescu la rochia scurtă a lui Carmen Iohannis

Ultima actualizare:

    Pe sub paltonul gri, Carmen Iohannis a avut o rochie albă, cu imprimeu floral gri
Pe sub paltonul gri, Carmen Iohannis a avut o rochie albă, cu imprimeu floral gri

Carmen Iohannis a fost în centrul atenției alături de soțul său, Klaus Iohannis, atât la depunerea jurământului de către acesta în Parlament, cât și la dineul președintelui de la Cotroceni.

Prima doamnă a României a stârnit o avalanșă de comentarii pro și contra referitor la ţinuta inadecvată pe care purtat-o la evenimentul de duminică.

Sibianca a ales o rochie albă cu imprimeu gri, pantofi lăcuiţi negri şi un plic negru, rochia fiind una scurtă, iar cei mai mulţi au susţinut că alegerea vestimentară nu a fost deloc una potrivită.

Robert Turcescu
Robert Turcescu

Cel care a avut o reacţie inedită la toate comentariile despre Carmen Iohannis a fost Robert Turcescu, care a publicat pe pagina personală de Facebook un mesaj dur.

''Asa ce m-am saturat de toti "specialistii" in moda si dress code care critica rochia Primei Doamne... bleah! Bai, dar de toti fanfaronii agramati care se imbraca in toale de firma ati uitat? Va sint simpatici spilcuitii si trend-setter-ii care nu stiu sa faca acordul intre subiect si predicat sau dragusancele cu silicoane care scriu "miau" de pisica? Ati invatat toate cum e cu little black dress de la Chanel si va dati specialiste, dar daca va pune cineva sa scrieti "nu fi proasta" fac pariu ca dati search pe Google sa vedeti cu citi "i" se scrie "fi" precedat de negatie! A se scuti! Cu un "i"!

P.S. O prefer pe Carmen Iohannis vorbind in engleza sau in germana cu Merkel, chiar si in jeansi, decit pe Nina Iliescu tacind ca muta la luna, fie ea si "costumata" dupa ultima moda. Am zis!'', a fost mesajul jurnalistului de pe reţeaua de socializare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net