Reacția lui Victor Becali, după condamnarea lui Cristi Borcea: „Toată lumea fuge, el s-a predat!”

Ultima actualizare:

    Victor Becali este prieten bun cu BorceaFoto: Mediafax
Victor Becali este prieten bun cu BorceaFoto: Mediafax

Cristi Borcea a fost condamnat, joi noapte (7 februarie), la cinci ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor. Fostul acționar de la Dinamo s-a predat vineri dimineață la IPJ Ilfov și se află acum în custodia autorităților. Bunul său prieen Victor Becali a comentat situația lui Borcea.

Update: Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, condamnat la rândul său la închisoare cu executare a vorbit despre seintința primită de Cristi Borcea.

„Cred că face o lună-două şi o să-i dea drumul, că şi-a făcut pedeapsa. Că se cumulează, la Borcea. Mie îmi pare foarte rău, dar el şi-a făcut pedeapsa, că asta se cumulează. Îmi pare foarte rău. E un lucru la care nu ai ce să faci. Te duci, îţi faci pedeapsa şi gata, ce să faci. O fi drept, nu o fi drept, te duci şi îţi faci pedeapsa şi după aceea te duci şi îşi cauţi drepturile, că nu ai altă variantă. Nu am stat decât de două ori de vorbă cu el de când a ieşit şi nu despre lucruri din astea. Sincer, îmi pare rău. Am crezut că a scăpat de necazuri. Acolo când ajungi nu mai eşti nimeni, eşti un zero barat”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Mediafax.

Victor Becali a mărturisit că îi pare extrem de rău de sentința pe care a primit-o Cristi Borcea. Fostul impresar susține că afaceristul nu a fost „foarte implicat” în această poveste, potrivit prosport.ro.

„Eu am trecut prin astea și știu ce înseamnă!”

„Ca prieten îmi pare foarte rău, ce poziţie pot să am, am fost la el şi aseară (n.red. - joi seara), îmi pare rău. Eu, din ce ştiu nu era foarte implicat în povestea asta, ca dovadă că a fost şi achitat în primă instanţă. Cumpărase printr-un împuternicit nişte lucruri pe care le-a şi vândut înapoi, nişte acţiuni, ştiu povestea asta, dar nu ai ce să faci, este o hotărâre a instanţei, nu ai ce face, asta am făcut şi eu asta a făcut şi el. Cum putea să fie când eşti achitat în fond şi primeşti 5 ani, la contopire vor fi nu 5, 6 ani, cum poţi să fi decât dărâmat, trebuie să îi nască soţia, copiii, cum poţi să fi într-o asemenea?

Eu am trecut prin astea şi ştiu ce înseamnă. Nu vă doresc să treceţi prin momentele astea, dar să stai atâţia ani în procese cum a fost Dragomir, să stai, om în vârstă, copi, nepoţi, familie, că nu eşti implicat doar tu, este şi familia şi apoi a fost achitat. Foarte bine că a fost achitat, slavă Domnului, dar să stai cu chestia asta zi şi noapte, nu pot să înţeleg cum se poate, Dumnezeu să înţeleagă", a declarat Victor Becali pentru Mediafax.

Radu Mazăre, condamnat în același dosar

Cristi Borcea va ajunge iar în spatele gratiilor, după ce judecătorii Înaltei Curții de Casație și Justiție l-au condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, în dosarul retrocedării plajelor. În același dosar a fost condamnat și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care a primit o condamnare de nouă ani. Fostul politician se află în prezent în Madagascar. Implicat în același dosar, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit cinci ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net