Reacția Metrorex, după ce o placă s-a desprins din plafon și a rănit grav un bărbat la metrou

Ultima actualizare:

    Din primele date, se pare că bărbatul a încercat să se sinucidăFoto: Arhivă Click!
Din primele date, se pare că bărbatul a încercat să se sinucidăFoto: Arhivă Click!

După incidentul petrecut la metrou vineri, 22 noiembrie, în urma căruia un bărbat a fost rănit după ce o parte din plafonul construcției subterane i-a căzut în cap, Metrorex a oferit și o primă reacție.

Un incident grav a avut loc vineri după-amiază, 22 noiembrie, la stația de metrou de la Piața Universității, după ce un bărbat care cobora scările rulante a ajuns la spital după ce un panou de sticlă de pe tavan a căzut peste el, rănindu-l.

În imaginile filmate de martori se vede cum victima a primit ajutor de la medici chiar în stația de metrou. Acesta a sângerat puternic după ce sticla s-a prăbușit peste sine, norocul său fiind însă faptul că purta o șapcă la momentul respetiv, iar cioburile nu i-au pătruns atât de adânc în scalp și piele. 

„La stația de metrou Universitate, un bărbat de 47 de ani, aflat în zona scărilor rulante, a fost lovit la nivelul capului de elemente de construcție cazute din plafon. A fost transportat la Spitalul Universitar în stare de conștiență”, a transmis ISU București-Ilfov. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă și dus la spital, după ce persoanele aflate în zonă i-au acordat primul ajutor.

Metrorex a anunțat, vineri, că se va constitui o comisie care va analiza cauza incidentului. „Călătorul accidentat a fost găsit în stare conştientă, cu o plagă uşoară la nivelul capului şi a fost transportat la Spitalul Universitar. În urmă acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex, se va constitui o comisie care va stabili împrejurările ce au condus la producerea evenimentului”, a anunțat Metrorex. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net