Cristi Borcea a apărut pe lista de suspecți a celor de la DIICOT, într-un dosar ce vizează săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare a banilor, de care afaceristul este bănuit. După ce i-a fost percheziționată locuința, fostul acționar de la Dinamo a fost dus la audieri de către procurori, la sediul DIICOT. Gigi Becali, nașul de cununie al lui Borcea, a dezbătut acest subiect, în decursul zilei de vineri, 2 noiembrie.


După ce vila lui Borcea a fost percheziționată iar afaceristul a fost dus ulterior la sediul DIICOT pentru audieri, prietenul lui apropiat și nașul lui de cununie, Gigi Becali, a comentat pe marginea acestui subiect. În decursul zilei de vineri, 2 noiembrie, poliţiştii de la Crimă Organizată sub coordonarea procurorilor DIICOT au început încă de dimineaţă 24 de percheziții, pentru depistarea unei structuri ce se ocupa cu evaziune fiscală și spălare de bani, fiind vizat și Cristi Borcea, din cauza unor afaceri desfășurate de acesta în urmă cu 8 ani.

Cristi Borcea este bănuit că făcea parte dintr-o uriaşă reţea de evaziune fiscală şi spălare de bani în care erau implicaţi şi doi foşti directori din cadrul Rompetrol. Prejudiciul în acest dosar este estimat la 40 de milioane de lei, adică 8,5 milioane de euro.

gigi-becali-cristi-borcea.jpg

Gigi Becali i-a fost naș de cununie lui Cristi Borcea, când acesta s-a căsătorit cu Alina Vidican
Foto: Arhivă Click!

Reacția lui Gigi Becali, după ce Borcea a fost percheziționat

Nașul de cununie al lui Borcea a dezbătut acest subiect, adăugând câteva informații suplimentare. „Acum face percheziție, vede despre ce e vorba, pleacă, dacă e, îi ia declarație lui Cristi și gata! La mine, au fost de tip mafiot. La mine au venit la 6 dimineața, ca la un criminal, doar așa, ca să sperie. (..) Atunci, m-am speriat foarte tare. (..) El pușcărie a făcut șase ani și patru luni. Dacă a făcut așa, orice ce s-ar întâmpla acum... îi contopește pedeapsa. Caută probabil niște acte! Casa-i mare și caută niște acte, dovadă a evaziunii fiscale. (..) Am înțeles că nu e vina lui. Acum caută să vadă dacă și el are vreo vină sau dacă și el avea vreo legătură cu ei”, a declarat Gigi Becali pentru România TV.

 
 
Loading...