Durere fără margini în familia preotului Vladimir Florea din Constanța. Soția acestuia, Anca Ștefania, s-a spânzurat, la doar șase luni după ce a adus pe lume un băiețel. Femeia avea doar 37 de ani.


Preotul Vladimir Florea și soția lui locuiau într-o casă din comuna Valu lui Traian. Miercuri (24 aprilie), Anca-Ștefania Florea a fost găsită spânzurată în casă de rudele sale. Acestea au sunat imediat la 112, însă medicii nu au mai reușit să facă nimic pentru tânăra mamă.

„La data de 24 aprilie, în jurul orei 13, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Valu lui Traian au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din localitate se afla o persoană spânzurată. Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că femeia în cauză are 37 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală”, au declarat reprezentanții Poliției Constanța, potrivit observator.tv.

Preotul Vladimir Florea a transmis un mesaj dureros pe Facebook, după sinuciderea soției sale: „Dumnezeu să te ierte! Preoteasa mea bună şi blîndă la inimă, Anca-Ştefania, Îngerul meu care va veghea de sus din Împărăţia lui Dumnezeu, pentru Serafim şi Mine, care doriţi să vă luaţi rămas bun, la Cimitirul Central”.

preotul-vladimir-florea-si-sotia.jpg

Preotul Vladimir Florea și soția
Vladimir Florea și soția lui, preoteasa Anca-Ștefania
Foto: Arhiva personală

Preotul Vladimir Florea, sub observație canonică

În perioada 2011-2013, preotul Vladimir Florea a slujit la biserica din localitatea Oituz, apoi a fost transferat la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel din Constanța. Reprezentanții Arhiepiscopiei l-au acuzat pe Vladimir Florea de rânduieli nebisericești. Acesta a fost pus sub observație canonică, iar la presiunea enoriașilor, reprezentanții Bisericii i-au permis părintelui Vladimir Florea să oficieze din nou slujbe. 

 

Citește și

Mărturiile enoriașilor despre preotul Vladmir a cărei soție s-a spânzurat după ce a devenit mamă

Preoteasa s-a spânzurat la şase luni după ce devenise mamă

 

Loading...