O arădeancă a povestit o întâmplare neplăcută petrecută în parcarea unui supermarket din Arad. O cerșetoare a devenit agresivă atunci când arădeanca a refuzat să-i ofere bani. În plus, a observat că aceasta nu era singură, ci însoțită și de alți cerșetori.


Aradon.ro relatează că Aradul s-a umplut de cerșetori și oameni ai străzii care acostează clienții de la terase, restaurante și supermarketuri pentru a le oferi și sunt foarte insistenți, iar unii, chiar agresivi. Sursa citată a interceptat povestea femeii care a fost oarecum agresată de cerșetoarea cu pricina și a prezentat cum a decurs întâmplarea.

În decursul zilei de 6 octombrie, Ștefania M. A ieșit de la un supermarket Kaufland de pe strada Banu Mărăcine, după ce și-a făcut cumpărăturile și s-a îndreptat spre autoturism, timp în care a fost acostată de o cerșetoare de etnie romă, care era însoțită de un copil. Cerșetoarea i-a cerut bani, dar, deși a fost insistentă, a fost refuzată. În semn de răzbunare, cerșetoarea a urmărit-o până la mașină pe clientă și i-a împins cu putere ușa automobilului peste ea, în timp ce femeia își așeza cumpărăturile.

Imediat după acest scenariu, când a dus căruciorul la locul special amenajat, Ștefania M. a observat o altă cerșetoare, dar însoțită de vreo zece persoane. Temându-se pentru siguranța sa, femeia s-a întors rapid la mașină și a plecat în grabă.

 
 
Loading...