Realitatea TV, somată public de CNA din cauza lui Denise Rifai

Ultima actualizare:

    Denise Rifai a fost luată în colimator de CNAFoto: captură Realitatea TV
Denise Rifai a fost luată în colimator de CNAFoto: captură Realitatea TV

Emisiunile moderate de Denise Rifai în această campanie electorală i-au adus postului la care lucrează, Realitatea TV, o somație publică din partea Consiliului Național al Audiovizualului (CNA),

Dorina Rusu este membrul CNA  care a propus măsura și și-a motivat decizia printr-un articol pe care se bazează Consiliul, ce spune că realizatorii și moderatorii emisiunilor și dezbaterilor electorale au printre obligații „să formuleze clar întrebările, fără a fi tendențioase sau părtinitoare”, notează paginademedia.ro.  

Miercuri, 1 iunie, ședința CNA  a vizat mai multe emisiuni din campania pentru alegerile locale, printre care și "Ora primarului", prezentatîă de Denise Rifai. Edițiile în care i-a avut ca invitați pe Laura Chiriac, Alexandru Nazare și Dan Cristian Popescu au fost analizate. Dorina Rusu a considerat că moderatoarea și-a depășit atribuțiile și a luat decizia de autosesizare ca răspuns la reacțiile publicului. "Doamna Denise Rifai a devenit celebră prin faptul că-și pune invitații într-o situație ridicolă ca să le arate că dânsa e mai deșteaptă", a spus membra CNA.

Valentin Jucan, și el parte din Consiliu, a fost cel care a votat împotriva sancțiunii și i-a luat apărarea lui Denise Rifai: " Ridicolul a apărut din cauza invitaților care se bâlbâiau și care imediat au început să se simtă isterizați de faptul că li se pun întrebări ridicole. Până acum am avut o campnaie în care moderatorul îl mângâia sau arunca cu acuzații. De data aceasta, a venit un moderator care a început să pună astfel de întrebări capcană la care nu te aștepți."

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net