L-au dus la locul primei crime! Recidivistul condamnat pentru viol în 2011 şi anchetat acum pentru două crime produse în doar 48 de ore, în colţuri diferite ale ţării (Alba Iulia şi Botoşani), a fost pus de procurori să arate cum a ucis-o pe prima dintre pensionare.


Cu cătuşele la mâini, Lupu „Miki“ Cătălin a fost adus sub escorta poliţiştilor pe strada Regimentul V Vînători, în cartierul Partoş din Alba Iulia. Tânărul a recunoscut că el este cel care a intrat vineri, 14 iulie, în locuinţa Corneliei Drâmbean (80 de ani), din Alba Iulia, cu scopul de a o jefui. Bătrâna a fost găsită fără suflare, a doua zi, în curte. Fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost descoperit închis în casă, cu leziuni grave la cap, şi a fost transportat la spital.
A furat 4.300 de lei

Procurorii l-au dus pe asasin, vineri, 21 iulie, la Alba Iulia, pentru reconstituire. “Inculpatul a pătruns fără drept în curtea şi în casa locuinţei victimei D. C. – în vârstă de 80 de ani şi a fiului acesteia, persoana vătămată D. C. O. – în vârstă de 53 de ani, locuinţă situată în municipiul Alba – Iulia, judeţul Alba, ocazie cu care le-a aplicat acestora mai multe lovituri cu o piatră de decor de grădină, de dimensiuni mari, şi cu picioarele, în zona capului şi a pieptului, sustrăgând din casa locuinţei acestora suma de aproximativ 4.300 lei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cauzându-le leziuni grave, care au condus la decesul victimei D. C. şi la internarea medicală de urgenţă a persoanei vătămate D. C. O.”, arată procurorii.

Omorâtă de ziua ei

După cum au descoperit anchetatorii, la două zile după crima din Ardeal, Lupu „Miki“ Cătălin avea să plece în comuna Coţuşca (Botoşani), unde luni a încercat să jefuiască o altă pensionară. Femeia, care împlinise 71 de ani chiar în acea zi, nu era acasă, dar a fost alertată de vecini. Când bătrâna a intrat în locuinţă, tânărul a înjunghiat-o de două ori, iar victima a murit la spital. După cea de-a doua crimă, agresorul a fost prins de poliţişti şi a recunoscut că le-a ucis pe ambele pensionare pentru a le jefui.
Click! spune

Lupu „Miki“ Cătălin are şapte clase, a fost condamnat pentru un viol comis în 2011 şi a ieşit anul trecut din penitenciar.

Vezi video pe adevarul.ro!
 

 
 
Loading...