Reconstituirea incendiului din clubul Colectiv, la Prima TV

Ultima actualizare:

    Emisiunea ”Anchetele DNA” va fi joi, 12 noiembrie, de la orele 21.00, la Prima Tvfoto: Prima Tv
Emisiunea ”Anchetele DNA” va fi joi, 12 noiembrie, de la orele 21.00, la Prima Tvfoto: Prima Tv

Echipa emisiunii Dosarele DNA, de la Prima Tv, prezintă joi, 12 noiembrie, de la orele 21.00, o reconstituire a incendiului ucigaș din clubul Colectiv. Jurnaliștii Prima Tv vor încerca să afle care au fost posibilele cauze ale incendiului și vor arăta cum decurg anchetele poliției și Direcției Naționale Anticorupție.

Marius Saizu și echipa Dosarele DNA, alături de experți pirotehniști, vor realiza o reconstituire a modului în care a izbucnit incendiul din clubul Colectiv, din seara de 30 noiembrie 2015.

Expertul pirotehnician, Valentin Oprea, va recrea, într-un mediu controlat și atent supravegheat, condițiile din clubul Colectiv. El va folosi artificii identice cu cele din timpul concertului trupei Goodbye to Gravity, precum și materialul de antifonare care era utilizat în clubul din București. Scopul experimentului, realizat de echipa Prima TV, este de a vedea care au fost cele mai probabile cauze ale incendiului și factorii favorizanți producerii tragediei.

„Am realizat acest experiment pentru a vedea cum s-a putut petrece oribilul accident din Clubul Colectiv. În ultimele săptămâni, au apărut multiple speculații privind ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară. Există chiar și diferite voci care susțin că focul a fost pus intenționat și este de datoria noastră să prezentăm faptele și să demonstrăm, cu ajutorul experților, care au fost circumstanțele accidentului”, a declarat Marius Saizu, realizatorul emisiunii. 

De asemenea, tot joi seară, de la ora 21.00, în emisiunea Dosarele DNA, aflați cum decurg anchetele în cazul incendiului din clubul Colectiv și care sunt pedepsele pe care le pot primi anchetații.  

53 de morți și aproape 100 de persoane internate în spitalele din București și străinătate

Tragedia din clubul Colectiv a făcut până joi, 12 noiembrie, 53 de morți. Alte aproape 100 de persoane sunt internate cu arsuri grave în spitalele din București și străinătate. Incendiul s-a produs în timpul unui concert al trupei Goodbye to Gravity.

Patru din cei cinci membri ai trupei și-au pierdut viața. Chitariștii Mihai Alexandru și Vlad Țelea au murit în timpul incendiului, toboșarul Bogdan Enache a pierdut lupta pentru viață chiar în timp ce era transportat cu avionul la un spital din Elveția, iar basistul Alex Pascu a decedat miercuri, 11 noiembrie, pe aeroportul din Paris. Solistul Andrei Găluț este internat în acest moment într-un spital din Olanda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net