Reduceri de până la 55% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți

Ultima actualizare:

    Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro
Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Preferată de familiile cu copii și seniorii dornici de relaxare, Delta Dunării este destinația pe care nu ar trebui să o ratezi în acest sezon estival, indiferent de pasiuni. Iar dacă nu ai încă niciun plan în acest sens, poți lua în calcul un sejur de 4 sau 5 zile la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina!

Ultra Last Minute Sejur Delta Dunării

Profită de Ofertele Speciale și rezervă acum o vacanță Delta pentru Seniori sau Delta pentru Toți - la tarife începând de la 549 lei/persoană (plecarea din 30.06), și de la 599 lei/persoană (plecările din 04.07 și 11.07), în limita locurilor disponibile. Pachetele de vacanță includ cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar București și transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Gulliver Delta Resort 3* este un complex turistic aflat pe o insuliță la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canal Uzlina, ce a fost dezvoltat în perfectă armonie cu natura. Grădina umbrită de sălcii plângătoare ascunde hamace, un loc de joacă pentru copii, pontoane pentru pescuit, dar și o piscină generoasă. În zilele active, poți descoperi Delta Dunării în excursii cu barca pe lacuri și canale în descoperirea păsărilor și vegetației luxuriante.

Delta Dunării, un ținut al superlativelor naturale


    Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro
Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Delta Dunării este cea mai mare suprafață de câmpii umede din Europa, unde întâlnești specii rare de păsări, plante, pești, insecte și mamifere, unele dintre ele fiind noi pentru știință. În plus, este și singura deltă care și-a primit titulatura de Rezervație a Biosferei UNESCO, încă din anul 1991.

O plimbare cu barca pe lacuri și canale îți va dezvălui numeroase specii de păsări, precum cormorani, lebede, pelicani sau egrete, insulițe de stuf și papură, nuferi sau lotuși, dar și cele mai spectaculoase apusuri. O tură până la Sfântu Gheorghe, satul pierdut între Dunăre și Mare și la Sulina, cea mai însorită localitate din România, nu ar trebui să lipsească din itinerariul tău, mai ales dacă cauți relaxare pe plaje sălbatice.

Dacă ești dornic de aventuri, poți alege o drumeție la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, dar și cea mai veche rezervație din țară. Locul și-a primit supranumele de Jungla României, datorită stejarilor seculari de care stau încolăcite liane grecești și viță de vie, a dunelor de nisip uriașe și a cailor sălbatici.

Oferta Ultra Last Minute - Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori: tarife de la 599 lei/persoana, 4 zile (plecari din 04.07; 11.07); de la 549 lei/persoana, 5 zile (plecarea din 30.06)/ de la 649 lei/persoana (plecarile din 07.07; 14.07).

*Delta pentru Toti: tarife de la 649 lei/persoana, 4 zile (plecari din 04.07; 11.07); de la 599 lei/persoana, 5 zile (plecarea din 30.06)/ de la 699 lei/persoana (plecari din 07.07; 14.07).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completa tip bufet, transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Speciala este valabila pentru plecarile mentionate, in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a achita si cu tichete de vacanta! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net