«Regele micilor», înmormântat în cimitirul săracilor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A atins culmile succesului în afaceri, dar a decăzut. „Regele mititeilor", Ion Oiţă, îşi va dormi somnul de veci în cel mai sărac cimitir din oraş, Străuleşti II. Sicriul comandat de familie e, însă, unul de lux, iar mormântul va fi acoperit cu marmură.

Şapte muncitori dădeau zor, ieri, să amenajeze locul de veci al lui Ion Oiţă. „Îl terminăm până mâine (n.r. - azi) chiar dacă lucrăm toată noaptea. Familia ne-a adus marmură să placăm mormântul", ne-a spus unul dintre băieţi.

Ciudată este însă alegerea cimitirului „Străuleşti II", loc de înhumare de categoria a IV-a, aflat la marginea oraşului. O bună parte din el e locul unde sunt îngropaţi, pe cheltuiala autorităţilor, oamenii fără adăpost.

Din această cauză e cunoscut drept cimitirul săracilor. Ion Oiţă ridicase un imperiu financiar dintr-o afacere cu mici şi plănuia să mute restaurantul în cartierul Străuleşti.

Vila impresionantă din cartierul Străuleşti contrastează cu cimitirul în care Oiţă va fi îngropat

simeon stalpnicul png

Aici a ridicat un conac, aflat la câţiva metri de vila în care locuia cu familia. „Se discuta să-l inaugureze în primăvară, doar că anul trecut l-a scos la vânzare. Probabil că din lipsă de bani nu l-a mai putut susţine", a declarat un cunoscut, citat de ziarul „Adevărul". Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care, zic unii, Oiţă şi-ar fi pus capăt zilelor. Luni, ziua în care a fost găsit mort, fratele său, nea Puiu, declarase că Oiţă era bolnav de ciroză. Ieri, acesta a declarat la Kanal D că Ion Oiţă suferea din cauza fiului său, Florin, ţintuit în scaun cu rotile. „De 5 ani are piciorul amputat. Îşi caută sănătatea, mergând în străinătate şi în România, şi e purtat din tribunal în tribunal. Părerea mea, ca frate, care am avut o discuţie cu cinci zile înainte, e că aceasta a fost cauza principală", a spus Neculae Oiţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net