Regulile unui traficant de droguri. Ce condiții erau obligați să respecte cumpărătorii

Ultima actualizare:

    Traficantul a fost prins în flagrant și arestat
Traficantul a fost prins în flagrant și arestat

Până și traficanții de droguri au reguli bine stabilite. Nu vând oricui, oricând și oricum. Polițiștii au găsit lipit pe ușa unui dealer un afiș în care acesta anunța programul ”de lucru”, dar și în ce condiții se poate cumpăra de la el.

Polițiștii au fost atât de amuzați încât l-au fotografiat și l-au făcut public.

-Nu dăm sub 16 grame;-Nu dăm pe datorie;-Nu veniți neanunțați sau cu persoane necunoscute. Nu deschidem!;-Dați beep întotdeaua de două ori înainte să apăreți la ușă.  Prima dată când vă hotărâți să veniți și a doua oară la lift, în capătul palierului. Dacă sunt persoane pe hol, reveniți;-Folosiți liftul întotdeauna până la etajul 3, 5. Niciodată până la 4!;-Nu faceți gălăgie pe hol. Nu deranjați ceilalți vecini;-Nu lăsați alte persoane să vă aștepte jos în sacara blocului sau în fața lui. Sunt camere!;-Nu lăsați mașina pe averii în fața blocului. Nu blocați pe cineva deja parcat. Nu parcați pe locurile altora;-Evitați discuțiile compromițătoare la telefon pe durata vizitei.

Traficantul avea și un program bine stabilit. Vindea droguri de luni până joi, între orele 17.00-23.30, iar de vineri până duminică, între 14.00-23.30. În plus, avea zile libere, pe care le anunța din timp.


    Foto: Poliția Română
Foto: Poliția Română

Polițiștii l-au prins pe traficant în flagrant

”Am apreciat că respecta regulile de conviețuire socială și nu deranja vecinii, dar n-am apreciat kilogramul de canabis și comprimatele de MDMA pe care le-am găsit la percheziție”, au spus mai în glumă, mai în serios oamenii legii.

Peste 900 de grame de cannabis au fost ridicate de polițiști de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Călărași, în urma a trei percheziții domiciliare, care au avut loc pe 19 iulie. 

Bărbatul de 31 de ani, la locuința căruia au fost descoperite drogurile, dar și afișul cu regulile, a fost arestat preventiv pentru trafic și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului.

El a fost prins în flagrant, în timp ce vindea marijuana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net