Remus Truică, executat silit pentru o datorie de 3 milioane de euro

Ultima actualizare:

    Remus Truică are o datorie de 3 milioane de euroFoto: Click!
Remus Truică are o datorie de 3 milioane de euroFoto: Click!

Vineri a fost o zi nefericită pentru Remus Truică. Un executor judecătoresc a intrat pe proprietatea milionarului de la Snagov pentru a incepe executarea silita, in contul unor datorii bancare de peste 3 milioane de euro.

Omul de afaceri Remus Truică, şef de cabinet al fostului premier Adrian Năstase, s-a trezit vineri dimineaţa cu un expert judecătoresc, un expert tehnic şi un evaluator la poartă. Oamenii legii aveau un mandat de la un judecător pentru a intra pe proprietate. Vineri s-a demarat oficial procedura de executare silită a afaceristului în contul unui credit contractat împreună cu soţia lui cu care se află în plin proces de divorţ încă din 2008. Este vorba de 3 milioane de euro, bani pe care soţii Truică nu i-au returnat şi aşa s-a ajuns la procese şi la încuviinţări de executare silită.

Vineri, expertul judecătoresc, expertul tehnic şi evaluatorul s-au dus la proprietatea omului de afaceri pentru a face măsurători.

Remus Truica a afirmat că ar fi dispus să plătească datoria cu banii jos, însă acest lucru l-ar dezavantaja în procedura partajului cu soţia lui care se judecă în Franţa, alături de procesul de divorţ, potrivit stirileprotv.ro.

Numele lui Remus Truică este menţionat şi în cazul Microsoft. Despre el s-a spus ca ar fi strâns banii negri pentru demnitari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net