Renumit medic oncolog ieșean, dosar penal pentru distrugerea unei mașini. Ce l-a făcut să reacționeze așa

Ultima actualizare:

    Medicul Nicolae ioanid este cercetat penal pentru distrugereFOTO: bzi.ro
Medicul Nicolae ioanid este cercetat penal pentru distrugereFOTO: bzi.ro

Medicul Nicolae Ioanid de la Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iași s-a ales cu dosar penal după ce a avut o ieșire nervoasă. Pentru că drumul pe care trebuia să circule era blocat parțial de un autoturism, iar mașina sa nu avea loc să treacă, medicul a zgâriat-o și i-a spart aripa din spate.

Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, în zona străzii Pantelimon, din spatele Curții de Apel Iași. Medicul Ioanid, aflat la volanul propriului autototurism, un Lexus, s-a enervate când a văzut că nu poate traversa zona din cauza unei mașini parcate neregulamentar. Nu a mai stat pe gânduri și a decis să răzbune: a a îndoit ștergătoarele, a zgâriat cu cheia portiere mașinii, scrie bzi.ro.

I-a îndoit ștergătoarele și a zgâriat mașina

În momentul respectiv, proprietarul autoturismului vandalizat nu era prezent. Însă, după câteva minute, acesta și-a făcut apariția și a dat nas în nas cu medicul Ioanid.  „În ziua respectivă m-am dus cu treabă la un avocat. Am parcat într-o zonă destul de îngustă. Am lipsit 6 minute, iar în bord aveam numărul de telefon. Nu am parcat cu rea intenție. Văd că ștergătoarele sunt date peste cap. Consideram că i-am făcut un neajuns și i-am cerut mii de scuze. Când să mut mașina, văd că oglinda din dreapta era dată peste cap. Nu știu dacă a rupt-o. Ies din mașină și văd mașina zgâriată și chiar cu o gaură în aripă. L-am întrebat de ce a făcut asta și mi-a spus că «așa-ți trebuie»”, a precizat Viorel P pentru bzi.ro. Acesta a mai precizat că scandalul a escaladat, moment în care a sunat la numărul unic de urgență 112.

În cele din  urmă, bărbatul a depus plângere penală la poliție pentru distrugere. La o primă estimare, pagubele sunt de aproape 2.000 de lei.

Medicul neagă acuzațiile

Medicul Nicolae Ioanid a negat toate acuzațiile. „Nu am niciun punct de vedere. Era blocat accesul spre locul de parcare. Am venit de la serviciu după o zi lungă, de la operații. I-am ridicat ștergătoarele pentru că nu a lăsat un număr de telefon”, a precizat acesta pentru bzi.ro.

„Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere și fac verificări pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Citește și:

Medicul de la Craiova care s-a bătut cu alți colegi în sala de operații s-a spânzurat

Terifiant! Băiețel bătut crunt de tatăl său medic. ”Ajută-mă, mama! Mă doare și când respir”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net