Restaurant MANDALOUN – noua investiţie marca PHOENICIA HOTELS se ridică la 1 milion de euro (P)

Ultima actualizare:

Luni, 15 octombrie 2018, începând cu ora 19.30, cel mai mare lant hotelier din Romania - PHOENICIA HOTELS inaugurează un nou restaurant in Capitala - RESTAURANT MANDALOUN, situat in zona de Nord.

Restaurantul, cu specific libanez şi international, se doreşte a fi puntea de legatură între culturile în care crede cel mai mare investitor din turismul din România –Presedinte Dr. Mohammad Murad, dat fiind faptul că se împlinesc aproape 120 de ani de colaborare româno – libaneză.

Situat într-o zonă de interes, ce găzduişte cele mai multe şi mai faimoase restaurante din Bucureşti, restaurant Mandaloun se adresează clienţilor care doresc să fie mai aproape de cultura libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, într-o atmosferă elegantă şi preţioasă, desprinsă din povestea celor 1001 de nopţi.

Bucătari renumiţi din România – Chef Laurenţiu Drăgănoiu şi Chef Ahmed Sankari şi-au pus amprenta asupra dish-urilor libaneze şi internaţionale, în prepararea cărora folosesc doar ingrediente atent selecţionate. Din meniu nu lipsesc preparatele arăbeşti, italieneşti, frantuzesti, steak-urile din cele mai alese cărnuri, dar nici pizza sau sushi.

Reţeta de succes aplicată de mai bine de 20 de ani în domeniul hotelier reprezintă garanţia asupra serviciilor de excepţie pe care doresc să le îmbraţişeze. La Restaurant Mandaloun, mâncarea este o sărbatoare a vieţii, iar desertul o capodoperă culinara.

Noua investiţie a lanţului hotelier Phoenicia Hotels se ridică la aproximativ 1 milion de euro. În vara acestui an, Phoenicia Hotels a inaugurat în Mamaia singurul casino live de pe litoral, readucând astfel la viaţa turismul de gambling, aceasta investitie ridicandu-se la valoarea de 5 milioane de euro.

Luni | 15 octombrie 2018 | ora 19.30 | Nicolae Caramfil, nr. 89, Sector 1, Bucureşti 0747 020 469 | contact@restaurant-mandaloun.ro

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net