Restricţii de trafic în Bucureşti, din cauza concertului Red Hot Chili Peppers

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Traficul rutier va fi restricţionat vineri, începând cu ora 16.00, în zona Arenei Naţionale, pentru accesul publicului la concertul formaţiei Red Hot Chili Peppers.

Restricţiile de trafic rutier vizează Strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în stadion, şi Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă şi stadion.

Brigada Rutieră a Capitalei recomandă utilizarea mijloacelor de transport public, în zona desfăşurării evenimentului nefiind disponibile locuri de parcare.

Celor care doresc să folosească autoturismul personal pentru deplasarea la concert li se solicită să evite pătrunderea cu acesta în perimetrul apropiat Arenei Naţionale, optând pentru locuri de parcare îndepărtate. Parcarea de la Arena Naţională dispune de numai 1.250 de locuri, la concert fiind aşteptaţi zeci de mii de oameni.

Brigada rutieră îi mai sfătuieşte pe conducătorii de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă atunci când se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii sunt la rândul lor rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada, după ce s-au asigurat înainte, prin locurile special amenajate şi semnalizate, numai la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Vezi mai jos harta cu restricţiile şi rutele ocolitoare (CLICK PENTRU MĂRIRE!  / Foto: brigadarutiera.ro), Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

Accesul publicului la concertul formaţiei Red Hot Chili Peppers se va face, începând cu ora 17.00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu şi Strada Pierre de Coubertin.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou.Este interzis accesul pe stadion cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. Spectatorilor le este permis accesul cu binocluri şi căşti de motor, cu menţiunea că pe Arena Naţională nu vor exista cutii de valori.

De asemenea, în cazul în care în seara concertului va ploua, fanilor trupei li se recomandă să poarte pelerine de ploaie, deoarece le este interzis să pătrundă pe stadion cu umbrele. Pentru eficientizarea accesului la bar, pe Arena Naţională toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane care vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incintă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net