Restricții de trafic în Capitală. Se filmează un serial BBC

Ultima actualizare:

    Jodie Comer și Sandra Oh (Eve) joacă în serialul produs de BBC
Jodie Comer și Sandra Oh (Eve) joacă în serialul produs de BBC

Circulația auto va fi restricționată în București sâmbătă, duminică și luni în mai multe zone din oraș, ca urmare a filmărilor care au loc pentru un serial produs de BBC. E vorba de pelicula Killing Eve, care va fi lansată anul viitor în SUA.

Pentru realizarea unor cadre dinamice se va interzice traficul auto sâmbătă, între orele 7.00-20.00, pe traseul Piața Muncii – Circul de Stat și retur și pe traseul Bd. Dinicu Golescu – str. Cameliei – str. Gării de Nord – Piața Gării de Nord și retur. Duminică se va cicula cu intermitențe pe străzile Episcopiei, Nicolae Golescu, Constantin Esarcu, George Enescu și Boteanu, în intervalul orar 7.00-22.00. Tot duminică vor avea loc filmări în Piața Muncii și în zona Circului de Stat. Duminică și luni, echipele de filmare se mută în Centrul Istoric, unde vor avea loc filmări pe străzile Poștei și Franceză. Accesul auto e permis doar luni, între orele 6.00-10.00, informează Brigada Rutieră București. În România, au mai fost luate cadre și în penitenciarul Giurgiu.


    Filmari au avut loc și la Giurgiu, în această lună. Foto: Vasile Arcanu via giurgiuveanul.ro
Filmari au avut loc și la Giurgiu, în această lună. Foto: Vasile Arcanu via giurgiuveanul.ro

Killing Eve e o miniserie BBC care va fi lansată în 2018 în Statele Unite ale Americii. Din distribuție fac parte, printre alții, Owen McDonnell, Kim Bodnia, Jodie Comer (Law & Order), Sandra Oh (Grey’s Anatomy), Helena Holmes și Edward Akrout. Până acum filmări au mai avut loc în Toscana (Italia), Londra (Marea Britanie), Paris (Franța), Berlin (Germania) și în închisoarea Reading (Marea Britanie).

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net