Circulația auto va fi restricționată în București sâmbătă, duminică și luni în mai multe zone din oraș, ca urmare a filmărilor care au loc pentru un serial produs de BBC. E vorba de pelicula Killing Eve, care va fi lansată anul viitor în SUA.


Pentru realizarea unor cadre dinamice se va interzice traficul auto sâmbătă, între orele 7.00-20.00, pe traseul Piața Muncii – Circul de Stat și retur și pe traseul Bd. Dinicu Golescu – str. Cameliei – str. Gării de Nord – Piața Gării de Nord și retur. Duminică se va cicula cu intermitențe pe străzile Episcopiei, Nicolae Golescu, Constantin Esarcu, George Enescu și Boteanu, în intervalul orar 7.00-22.00. Tot duminică vor avea loc filmări în Piața Muncii și în zona Circului de Stat. Duminică și luni, echipele de filmare se mută în Centrul Istoric, unde vor avea loc filmări pe străzile Poștei și Franceză. Accesul auto e permis doar luni, între orele 6.00-10.00, informează Brigada Rutieră București. În România, au mai fost luate cadre și în penitenciarul Giurgiu.

foto_giurgiu.jpg

trafic auto restrictionat, circulatie auto restrictionata, filmari, serial BBC, politia rutiera, filmari centrul vechi, killing eve, jodie comer, sandra oh
Filmari au avut loc și la Giurgiu, în această lună. Foto: Vasile Arcanu via giurgiuveanul.ro

Killing Eve e o miniserie BBC care va fi lansată în 2018 în Statele Unite ale Americii. Din distribuție fac parte, printre alții, Owen McDonnell, Kim Bodnia, Jodie Comer (Law & Order), Sandra Oh (Grey’s Anatomy), Helena Holmes și Edward Akrout. Până acum filmări au mai avut loc în Toscana (Italia), Londra (Marea Britanie), Paris (Franța), Berlin (Germania) și în închisoarea Reading (Marea Britanie).

 
 
Loading...