Restricţiile rutiere din Suceava au fost ridicate

Ultima actualizare:

    Așa arată drumurile din județul Suceava (foto: adevarul.ro)
Așa arată drumurile din județul Suceava (foto: adevarul.ro)

Veste bună pentru șoferi! Restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone impuse, duminică, pe DN 17A Câmpulung Moldovenesc-Marginea au fost ridicate, a anunțat prefectul județului, citat de Mediafax.

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat, luni, că în jurul orei 8.00 a fost reluat şi traficul feroviar între Gura Humorului şi Suceava, care fusese afectat din cauza căderii unui copac pe linia de înaltă tensiune a căii ferate, iar două trenuri au fost oprite, unul înainte de municipiul Suceava, iar altul în zona Păltinoasa.

Prefectul a mai declarat că la ora actuală echipe E.On intervin pentru remedierea avariilor şi reluarea furnizării energiei electrice în 32 de localităţi din judeţ afectate de căderile de zăpadă şi de viscol.

Potrivit lui Harasim, în comuna Horodnic de Sus, elevii de la o şcoală şi o grădiniţă au fost trimişi acasă din cauză că, în lipsa energiei electrice, centrala termică a unităţii şcolare nu putea fi pornită.

Prefectul a mai spus că singurele probleme care se mai pot înregistra în perioada următoare pot fi provocate de ruperile de copaci din cauza greutăţii zăpezii.

Din cauza ninsorilor de duminică, în judeţul Suceava au fost impuse restricţii de tonaj pentru circulaţia pe DN 17 A între Câmpulung Moldovenesc şi Marginea.

În cursul zilei de duminică şi în noaptea de duminică spre luni, au fost înregistrate mai multe avarii la reţeaua electrică a căii ferate din cauza copacilor căzuţi pe fire.

Tot din cauza ninsorilor şi vântului, în judeţ alimentarea cu energie electrică a fost afectată în 32 de localităţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net