Retrăiește-ți vara de la Neversea 2019! Aftermovie-ul NEVERSEA 2019 este aici

Ultima actualizare:

Organizatorii Neversea, cel mai mare festival de muzică de pe plajă din România, lansează astăzi, Aftermovie-ul ediției din 2019, care cuprinde cele mai importante și îndrăgite momente din festival, atât de fani, cât și de artiști. Peste 20 dintre cei mai buni specialiști din industria cinematografică din țară și din străinătate, au surprins momente de neuitat împărtășite între prieteni, într-o atmosferă extraordinară. În total, s-au adunat 60 de terra de imagini, la rezoluție 4K, și s-au scurs sute de ore pentru vizionarea și montarea lor. Au rezultat 11 minute pline de culoare, emoție și energie pozitivă din Island of Dreams, conceptul festivalului Neversea.

În 2019, la a treia ediție a sa, festivalul Neversea a atras peste 240 de mii de participanți care s-au distrat alături de 150 de artiști.

Potrivit calculelor oficiale ale Primăriei Constanța, peste 24 de milioane de euro au intrat în comunitate, în cele patru zile de festival.  Suma a contribuit la dezvoltarea mediului economic din zona.

“Neversea înseamnă, pentru Constanța, mai mult decât un festival: este deja o tradiție și un fenomen cu vibrații internaționale. Neversea a reunit, în același ritm sute de mii de inimi, a legat prietenii, a surprins cele mai frumoase răsărituri și apusuri și a țesut în rândul fanilor o poveste, o călătorie de patru zile și 4 nopți pline de distracție alături de cei mai mari artiști ai momentului. Este un festival care a pus Constanța pe harta celor mai importante evenimente de acest gen din întreaga lume și pentru asta le mulțumesc organizatorilor și tuturor celor care s-au implicat în acest proiect de succes. Neversea este tot mai intens de la an la an, cu surprize și experiențe de neuitat. See you at Neversea #4”, a declarat Decebal Fagadau, primarul Constantei.

În curând, organizatorii festivalului vor anunța artiștii care vor participa la ediția din acest an a festivalului. Organizatorii spun că primul val de artiști pentru ediția din acest an a festivalului Neversea va fi anunțat în curând.

Cei care nu și-au cumpărat încă abonamente au mai multe variante la dispoziție. Abonamentele General Acces Basic costă acum 114 euro plus taxe și includ check-in- ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. După această perioadă, deținătorii abonamentelor trebuie să plătească taxe suplimentare.

Abonamentele General Acces Flexi costă acum 124 de euro plus taxe și includ check-in-ul online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. După această perioadă, deținătorii abonamentelor trebuie să plătească taxe suplimentare.

Aceste două tipuri de abonamente nu mai pot fi returnate. Abonamentele General Acces Risk Free costă acum 126 de euro plus taxe și includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Aceste abonamente pot fi returnate cu până la cel puțin 14 zile înainte de începerea festivalului.

 Abonamentele VIP costă 210 euro plus taxe și includ check-in-ul online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpăra acest pachet.

Un bilet de o zi costă acum 39 de euro plus taxe și include check-in-ul gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziție. Biletul nu poate fi returnat.

Festivalul Neversea, ediția 2020,  va avea loc între 2 și 5 iulie, la Constanța, pe plaja Neversea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net