Revoltă în comuna unde un tată şi-a violat fata de 13 ani

Ultima actualizare:

    Ciprian Constantin Nistor (37 ani) este acuzat că și-a violat fiica vitregă
Ciprian Constantin Nistor (37 ani) este acuzat că și-a violat fiica vitregă

O altă faptă abominabilă s-a petrecut în județul Vaslui. O fetiță de 13 ani a fost violată în mod repetat de tatăl vitreg. Întreaga populație din comuna Iana este revoltată și cere pedeapsă grea.

Noul caz de violenţă sexuală semnalat în judeţul Vaslui asupra unei fetiţe de clasa a VII-a a cutremurat întreaga comunitate.

Spre deosebire de localnicii din Văleni, satul celor şapte tineri care au violat în grup o adolescentă de 18 ani, unde oamenii au sărit în apărarea violatorilor şi au îndreptat toate acuzele către victimă, sătenii din comuna Iana au făcut front comun împotriva violatorului şi consideră că astfel de fapte trebuie pedepsite exemplar, scrie adevarul.ro.

Localnicii din satul Hălăreşti, comuna Iana, sunt cutremurați și indignați de fapta lui Ciprian Constantin Nistor (37 ani), pe care îl credeau un bărbat cuminte și un bun tată.

El îşi creştea singur fetiţa de când concubina lui, Mariana Buganu (43 ani), a plecat la muncă în Italia. Toată lumea ştia că e fiica lui, deşi fetiţa poartă numele fostului soţ al mamei. „Ăsta nu e om. Nu merită să trăiască. Păcatul e pe capul lui şi trebuie să plătească după faptă. Dacă ar fi mai aspru pedepsite asemenea fapte, oamenii nu ar mai avea curajul să facă.”, a spus Marcel Surlea, un vecin al presupusului violator, citat de adevarul.ro.

Fetiţa violată de tatăl vitreg era premiantă şi profesorii nu au bănuit nicio secundă că se confruntă acasă cu probleme atât de grave.

Rudele lui Ciprian Nistor sunt șocate.

„Îmi crapă obrazul de ruşine. Nu mai pot să ies din casă că mă arată tot satul cu degetul. Mie îmi vine greu să cred că e vinovat, dar dacă e, să plătească după lege“, a spus Elena Ţurcanu, mama violatorului.

Fetiţa de 13 ani s-a plâns mamei în primăvara că tatăl său încearcă să o corupă sexual. Femeia a plecat din Italia, de unde lucra de mai mult timp, şi, ajunsă acasă, şi-a dus copila la un consult ginecologic. Aflând că e virgină, şi-a crezut soţul care i-ar fi spus că e o invenţie a copilei şi a plecat din nou din ţară. În vacanţa de vară, victima a stat alături de mama ei în Italia aproape două luni, dar nu a avut curajul să-i mai spună nimic de teamă că nu va fi crezută.

Pe 25 august, fetiţa s-a întors din vacanţa din Italia şi a fost supusă din nou abuzurilor sexuale și atunci fata a cerut ajutorul unei vecine care a sfătuit-o să sune la 112.

Apelul a fost înregistrat sâmbătă, 29 august, iar adolescenta a ajuns la Protecția Copilului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net