Revoltător! Fată de 14 ani sechestrată şi violată de un dement

Ultima actualizare:

    Adolescenta a fost în permanenţă ameninţată cu moartea (foto: Shutterstock)
Adolescenta a fost în permanenţă ameninţată cu moartea (foto: Shutterstock)

O minoră în vârstă de 14 ani, din Paşcani, a trecut printr-o experienţă cumplită în weekendul care a trecut. Fata a fost luată de pe stradă, cu forţa, de lângă prietenii ei şi dusă de un bărbat în casa sa, unde a fost violată. Poliţia l-a identificat pe agresor, care a fost reţinut pentru 29 de zile.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în comuna ieşeană Lespezi. Adolescenta se întorcea de la discotecă împreună cu doi prieteni, când a fost luată pe sus de un bărbat de 37 de ani şi dusă acasă la el. Deşi au încercat să o salveze din mâinile agresorului, cei doi adolescenţi care o însoţeau s-au temut pentru viaţa lor, fiind ameninţaţi cu o rangă, scrie ziaruldeiasi.ro. Sechestrată în locuinţa acestuia, fata a fost violată de agresorul ei. Cei doi amici ai fetei au alertat poliţia, care l-au identificat pe violator.

Oamenii legii s-au deplasat la acesta acasă, duminică, cerându-i să elibereze adolescenta. Agresorul, pe nume Vasilică Oneaţă, i-a ameninţat pe poliţişti că o va ucide pe fată dacă se apropie cineva de casa lui. Poliţiştii au reuşit să scoată fata din casă pe geam, creând o diversiune. După ce i-a ameninţat pe poliţişti că se va sinucide, violatorul a ales să se predea. El a fost reţinut marţi pentru 29 de zile şi riscă până la 10 ani de închisoare.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net