Revoltător! Un bărbat din Braşov şi-a ucis iubita pentru că nu a vrut să facă sex în trei

Ultima actualizare:

Irina Bene, în vârstă de 37 de ani, a fost bătută crunt de către concubinul ei, în noaptea de 15 spre 16 iunie, apoi sechestrată în casă fără să primească îngrijiri medicale timp de câteva zile până când starea ei s-a agravat. Femeia a fost transportată în cele din urmă la Spitalul Judeţean Braşov, unde a murit, scrie rtv.net.

Pe patul de spital, femeia a susţinut, că de fapt a fost tâlhărită de nişte necunoscuţi, asta după ce criminalul o ameninţase în prealabil. Din păcate, din cauza rănilor suferite femeia s-a stins la scurt timp.

În urma anchetei, procurorii au constatat că femeia a fost bătută cu pumnii, picioarele, un scaun şi un cablu de alimentare calculator. Tânăra ar fi refuzat să întreţină relaţii sexual cu el şi încă un prieten.

Agresorul,  Ştefan Marcel Roger,  a fost arestat preventiv şi a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi viol.

Suspectul a cunoscut-o pe femeie în Germania, în urmă cu câţiva ani, unde aceasta lucra ca prostituată de lux la un bordel, fiind o femeie frumoasă. Cei doi s-au îndrăgostit şi s-au întors în România, la locuinţa acestuia din Săcele. Femeia era originară din nordul ţării, însă bărbatul i-a făcut mutaţie la Săcele.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net