REVOLTĂTOR! A violat o fetiță de 11 ani și e liber ca pasărea cerului

Ultima actualizare:

    Sorin Stanciu a fost eliberat din penitenciar, în 2011, după ce a violat și ucis o tânără
Sorin Stanciu a fost eliberat din penitenciar, în 2011, după ce a violat și ucis o tânără

A fost violată și se poate oricând întâlni cu cel care a nenorocit-o. Este vorba despre o fată de 11 ani, din localitatea prahoveană Provița de Sus. Copila a fost batjocorită de un individ, în vârstă de 43 de ani, în timp ce se întorcea de la școală. Bărbatul este recidivist și a făcut închisoare pentru o altă faptă de viol și omor. Polițiștii au intrat pe fir, numai că procurorul a decis ca suspectul să fie cercetat sub control judiciar.

Individul a urmărit-o. Asta înseamnă că și-a premeditat fapta. Copila s-a oprit la un magazin de unde a cumpărat o înghețată, apoi a plecat spre casă. Bărbatul s-a năpustit asupra ei până ca fata să apuce să traverseze puntea peste o gârlă. Minora  a fost legată la gură cu un fular și amenințată cu moartea, dacă scoate vreun sunet.

Bunicii fetiței sunt șocați de cele întâmplate (observatorulph.ro)
Bunicii fetiței sunt șocați de cele întâmplate (observatorulph.ro)

„A venit și a prins-o de spate. Mi-a spus ea. A avut un șoc. A trântit-o pe jos și mi-a zis: „Mamaie, nici nu știu. Mi-a dat jos pantalonașii și mi-a făcut ceva acolo. M-a durut”, ne-a povestit bunica fetiței.

Polițiștii confirmă, deși părinții, dar și suspectul neagă totul. „În sarcina lui, în urma probelor administrate, s-a reținut săvârșirea infracțiunii de viol, o faptă destul de gravă. La prima audiere a refuzat să dea orice fel de date despre fapta comisă”, ne-a relatat comisar-șef Nicolae Zecheru, șeful SIC Prahova.

Norocul fetei a fost că în zonă erau câțiva bărbați care adunau pietre din apă. Au făcut gălăgie, iar violatorul s-a speriat. Așa a reușit minora să fugă acasă.

Sorin Stanciu este acum internat laSpitalul Voila pentru expertiză psihologică. Procurorul de caz, deși polițiștii au propus arestarea preventivă, a decis ca bărbatul să fie pus sub control judiciar, timp de 60 de zile.

În 2011, Sorin Stanciu a fost eliberat din penitenciar unde a stat închis 18 ani. Motivul? Bărbatul a primit o condamnare de 25 de ani de închisoare după ce a violat o tânără de 18 ani, apoi a sugrumat-o.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net