Rezultate alegeri locale 2016 București | Clotilde Armand, candidatul „Uniunii Salvați Bucureștiul” de la Sectorul 1, a fost devansată de Dan Tudorache, candidatul PSD. Conform rezultatelor parțiale publicate de BEC la ora 6:00, Dan Tudorache se află pe primul loc cu 31,13% iar pe a doua poziție se plasează Clotilde Armand, cu 28,75%.


Duminică seară, imediat după închiderea urnelor, Clotilde Armand se afla pe primul loc în exit poll-ul realizat de Digi 24 pentru câștigarea fotoliul de primar al Sectorului 1 din București, obținând 31.4% din sufragii.

 

Rezultate alegeri locale București Sectorul 1 Cine este Clotilde Armand?

Clotilde Armand este născută în Franța și este căsătorită cu un cetățean român.

''Sunt născută în Franţa, familia mea locuieşte la Vichy în regiunea istorică Bourbonnais. La Vichy, staţiune balneară burgheză, au fost trei generaţii de doctori Armand-Giraudoux. Bunica mea paternă era verişoară primară a scriitorului Jean Giraudoux, iar bunica maternă era fiica contelui de Champs de Saint-Leger'', se prezintă Clotilde Armand pe site-ul personal, precizând că Nicuşor Dan este colegul soţului ei la Institutul de Matematică al Academiei Române.

"Eu sunt manager şi mă indignează proasta administrare care iţi sare în ochi când ai de-a face cu autorităţile publice. Am condus organizaţii de 2000 de oameni pe care le-am eficientizat, am gestionat bugete de 1 miliard de euro, astăzi sunt director general al unui grup de firme de servicii de inginerie/proiectare cu 200 de ingineri. Firma mergea prost când am preluat-o in 2013, astăzi ne-am redresat. Sunt însă gata să renunţ la job-ul meu de director general, la salariul consistent pe care îl am în acest moment, pentru a lua parte la proiectul de administrare profesionistă şi cinstită a Bucureştiului în echipa Uniunii Salvaţi Bucureştiul", mai scrie Clotilde Armand.

 
 
Loading...