Rezultate alegeri locale 2016 Pitești și prezența la vot

Ultima actualizare:

    Alegeri locale 2016 / Tudor Pendiuc are cele mai mari șanse să câștige primăria Piteștiului, deși are probleme cu legea
Alegeri locale 2016 / Tudor Pendiuc are cele mai mari șanse să câștige primăria Piteștiului, deși are probleme cu legea

Alegeri locale 2016 Pitești | Prezența la vot Pitești | Tudor Pendiuc, primarul în exercițiu, avea cele mai mari șanse pentru a câștiga primăria orașului Pitești. Fostul social-democrat, înscris în cursă din postura de independent, a pierdut însă în fața celui care i-a fost viceprimar, Cornel Ionică. Pendiuc a fost cel mai longeviv primar din România, însă tocmai a pierdut cel de-al 7-lea mandat.

UPDATE: „Șapte”, cu ghinion pentru Pendiuc

Social-democratul Cornel Ionică l-a învins pe Tudor Pendiuc în cursa pentru Primăria Piteşti, conform numărătorii paralele a PSD Tudor Pendiuc, primar al Piteştiului timp de şase mandate, a fost învins la diferenţă foarte mică în lupta pentru al şaptelea mandat de către fostul său adjunct Cornel Ionică, susţinut de PSD. Diferenţa dintre cei doi a fost de circa 300 de voturi, arată numărătoarea paralelă realizată de PSD în Argeş.

Pendiuc și-a dat demisia din PSD în momentul în care a pierdut susținerea politică a partidului. În 2014 a fost trimis în judecată pentru luare de mită și abuz în serviciu. Dosarul penal și, poate, pierderea sprijinului partidului au contribuit dramatic la acest insucces.

Prezenţa la vot la ora închiderii urnelor la alegerile locale din județul Argeș: 50,85%

La Primăria Piteşti candidează la alegerile locale 2016, în ordinea de pe buletinele de vot: Andrei Gerea, fost ministru al Economiei şi apoi al Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri –  care a intrat în cursa electoratlă sub sigla ALDE; Cornel Ionică, unul dintre cei doi viceprimari ai Piteştiului, din partea PSD; Sanda Fulga - UNPR; Narcis Sofianu - PNL; Cătălin Bulf - PMP; Mircea Andrei - PAM; Gheorghe Dinescu - PNŢCD; Victor Niţă - PPU-SL; Dănuţ Dinu - independent; Tudor Pendiuc, primarul în funcţie al Piteştiului - independent. 

Citeste mai mult pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net