Rezultate finale Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă. Elevii își află azi notele la BAC

Ultima actualizare:

    Începând cu acest an, rezultatele examenelor susținute de elevi sunt anonimizateSursa foto: Adevărul
Începând cu acest an, rezultatele examenelor susținute de elevi sunt anonimizateSursa foto: Adevărul

Rezultatele finale la Bacalaureat 2020, sesiunea toamnă, de după rezolvarea contestaţiilor, vor fi publicate sâmbătă, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Azi se afișează rezultatele finale la Bacalaureat 2020, sesiunea toamnă

Rezultatele finale ale elevilor la BAC 2020 sunt publicate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare.Peste 42.700 de candidaţi s-au înscris în vederea susţinerii probelor din a doua sesiune (august - septembrie) a examenului naţional de BAC 2020, care a început luni, 24 august, cu proba scrisă la Limba şi literatura română. Pe 25 august a fost susţinută proba obligatorie a profilului, iar pe 26 august - proba la alegere a profilului şi specializării - E.d). Absolvenţii de liceu din partea minorităţilor naţionale au susţinut pe 27 august proba scrisă la Limba şi literatura maternă - proba E.b). Echivalarea şi recunoaşterea competenţelor lingvistice şi digitale s-a derulat în zilele de 28 şi 31 august, respectiv 1 septembrie.

Rata finală de promovare (absolvenţi din promoţia curentă şi din promoţiile anterioare) înregistrată la sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului naţional de Bacalaureat 2020, după soluţionarea contestaţiilor depuse în etapa specială (6 - 12 iulie), a fost de 64,5% (95.470 de candidaţi), relatează HotNews.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net