Rică Răducanu, terminat după Covid: "M-am gândit la moarte. Soția a stat o lună în spital”

Ultima actualizare:

    Rică Răducanu a povestit despre lupta cu Covid-19foto: captură PRO TV
Rică Răducanu a povestit despre lupta cu Covid-19foto: captură PRO TV

Rică Răducanu a trecut în ultima vreme prin încercări dificile în ceea ce privește sănătatea. Fostul mare portar a fost internat, recent, cu Covid, i s-a montat un nou stent la inimă și suferă și de rinichi.

Marele sportiv și-a făcut apariția în premieră în emisiunea La Măruță, de la Pro TV, după ce a ieșit din spital și s-a luptat timp de două săptămâni cu virusul Covid. „Câte am avut eu până acuma, sunt programat la 100 de ani. Am dărâmat și Covidul. Eu nu prea am mai avut mare lucru, simptome, m-au ținut ei acolo la spital. Pe 10 mai fac 75 de ani. Acum nu mai am nici poftă de mâncare, acum vreau ciorbe, nu mai suport fripturi. Eu stau și mă omoară gândurile. Când te gândești la astea te dor toate. Cât a stat soția în spital, am stat singur. A fost beleaua după lume. Mă gândeam numai la nenorociri, mă gândeam la moarte, nu putem să dorm. Nu am avut nici un simptom. Sper să terminăm odată, să scăpăm, să văd oamenii fericiți”, a declarat fostul portar la Pro TV.

Rică Răducanu: "Soția a stat o lună a stat în spital, a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta"

După ce ieșit din spital, prolemele de sănătate au continuat pentru Rică Răducanu. „Mi-a pus și un stent acum la inimă. A zis doctorul că trebuie schimbat stentul, că s-a înfundat. La rinichi sunt cel mai rău. Nu dorm noaptea, la două ore trebuie să merg la baie. Am fost și la doctorul care m-a operat la rinichi. Fac niște terapii noi. E urât”, a mai spus acesta. Obosit și lăsat fără vlagă de virus, Rică este acum ingrijorat pentru sănătatea soției sale, care a avut o formă mult mai gravă de Covid. „Nu prea e bine. O lună a stat în spital, a prăpădit-o la plămâni virusul ăsta. I-am luat aparat de oxigen acasă. E și cu alte probleme. E rea boala asta. Nevastă-mea e mai tare însă psihic ca mine”, a mai declarat Rică Răducanu.

Citește și:

Rică Răducanu, internat la Matei Balș cu Covid: „Soția mea e rău, e intubată!”

Rică Răducanu, supărat pe medici. „Nu mi-au făcut decât două injecții. Nevastă-mea e pe perfuzii!”

Rică Răducanu se luptă cu problemele de sănătate: “Durerile sunt crunte”

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net