Rinichii lui Mario Iorgulescu au cedat. Tânărul, conectat la aparate pentru dializă

Ultima actualizare:

    Mario Iorgulescu are 24 de aniFoto: arhivă personală
Mario Iorgulescu are 24 de aniFoto: arhivă personală

Starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu se agravează de la o zi la alta. Rinichii tânărului de 24 de ani, care weekendul trecut a provocat un accident extrem de grav pe Şoşeaua Chitilei, nu mai funcționează. A fost nevoie ca medicii să îl conecteze la aparate pentru a face dializă.

Fiul șefului Ligii se luptă pentru viaţa lui. Mario Iorgulescu este în spital de duminica trecută după un accident provocat pe șoseaua Chitilei, unde a omorât un om. Consumase alcool fiind aperoape de comă și drogat cu cocaină, au arătat testele medicale.

Starea lui de sănătate s-a agravat de la momentul în care a fost internat. Medicii au decis sâmbătă să îl treacă pe dializă pentru a-l ține în continuare în viață, după ce organele tânărului au renunțat să mai funcționeze în condiții normale.

Mario Iorgulescu se află de aproape o săptămână în spital 

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminică dimineaţă la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost rănit deosebit de grav, într-un accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața o persoană.

Tânărul a fost operat, dar se află în continuare în stare critică.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. După impactul puternic, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima din ele a luat foc.În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar Mario Iorgulescu, care conducea un bolid de lux, marca Aston Martin, se zbate între viaţă şi moarte.

Citeşte şi:  

Mario Iorgulescu, pretențios și la bolizi și la iubite. Ce femei are pe lista cuceririlor

Mario Iorgulescu a ieșit pozitiv la cocaină! Fiul președintelui LPF era beat și drogat atunci când a provocat accidentul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net