Robert Negoiță are Covid-19. „Am avut dureri de cap, o stare de rău și de moleșeală”

Ultima actualizare:

    Robert Negoiță s-a simțit rău marți seară, iar miercuri și-a făcut testul anti-Covid
Robert Negoiță s-a simțit rău marți seară, iar miercuri și-a făcut testul anti-Covid

Robert Negoiță, primarul sectorului 3 al Capitalei, a fost testat pozitiv cu Covid-19. El a făcut anunțul pe Facebook spunând că a început să se simtă rău marți seară, când a avut dureri de cap și "o stare generală de slăbiciune". El a precizat că a fost testat pozitiv miercuri.

Robert Negoiță are Covid-19. Printre simptome: durere de cap, stare de rău și de moleșeală

Iată care este mesajul postat de Robert Negoiță, candidat pentru un nou mandat de primar la Sectorul 3, așa cum l-a postat pe rețeaua de socializare:

Primarul sectorului 3 al Capitalei a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook
Primarul sectorului 3 al Capitalei a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2. Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare. Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând! Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a mai scris Negoiță în mesajul de pe Facebook.

Fostul social-democrat candidează pentru un nou mandat la primăria Sectorului 3, unde este considerat favorit, într-o alianţă cu partidul lui Victor Ponta, Pro România.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net