Robert Negoiță a fost audiat la Parchetul General în dosarul în care e acuzat de plagiat

Ultima actualizare:

    Robert Negoiță renunță fără regrete la titlul de doctor
Robert Negoiță renunță fără regrete la titlul de doctor

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat miercuri la Parchetul General, pentru a fi audiat, în calitate de martor, în ancheta ”plagiat pentru doctorat”relatează știrileprotv.ro. Edilul obținut titlul de doctor cu o lucrare girată de Academia d ePoliție Alexandru Ioan Cuza din București.

Robert Negoita, primarul sectorului 3 a spus la intrarea la instanță că nu este cercetat penal in acest dosar. Pe 24 iulie, Ministerul Educatiei a anuntat ca la sediul comisiei special care anchetează doctoratele cu suspiciuni, s-a primit punctul de vedere al Academiei de Politie 'Alexandru Ioan Cuza', cea care a girat lucrarea lui Negoiță.

Documentul constată plagiatul în cazul lucrării de doctorat a lui Robert Negoita și recomandă retragerea titlului.

Primarul sectorului 3 a confirmat procedura demarata de Comisia de Etica a Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" pentru a i se retrage titlul de doctor pe motiv de plagiat. El a declarat că nu este afectat iar singurul său regret este că s-a lasat tentat, în trecut, de această "modă" a titlurilor academice.

Robert Negoita a devenit doctor in Stiinte Juridice in anul 2012, la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", cu teza de doctorat "Criza economico-financiara si impactul acesteia asupra echilibrului social"

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net