Primăria Sectorului 3 intenționează să construiască trei pasaje rutiere subterane. Două dintre acestea ar urma să fie pe șoseaua Mihai Bravu: la intersecția cu bulevardul Camil Ressu / Calea Dudești și la intersecția cu Calea Vitan. Valoarea investiției este de 347 de milioane de lei. Proiectul presupune și un pasaj pietonal în dreptul stației de tramvai Laborator și crearea a două benzi de circulație pe Calea Dudești. Al treilea pasaj subteran ar urma să fie construit la intersecția străzii Gara Cățelu cu șoseaua Industriilor, proiect care ar costa 40 de milioane de lei.


Primăria sectorului 3 anunță și construirea a două pasaje supraterane: la intersecția bulevardului Theodor Pallady cu strada Nicolae Teclu (zona comercială Ikea) și la intersecția bulevardului Theodor Pallady cu strada Drumul între Tarlale. Un alt proiect este lărgirea străzii Drumul între Tarlale de la două la patru benzi pe sens. Aceste două șantiere ar costa aproape 70 de milioane de lei.

Toate proiectele totalizează aproape o jumătate de miliard de lei și au fost deja aprobate de Consiliul Local Sector 3. Edilul Robert Negoiță a declarat pentru hotnews.ro că a depus actele la Primăria Capitalei și așteaptă emiterea autorizațiilor de construire, ca să înceapă lucrările. Primăria Sectorului 3 mai are în lucru parcarea de 750 de locuri de sub bulevardul Decebal, iar Negoiță estimează că va fi gata peste o lună.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: