Robert Negoiță promite trei pasaje subterane și două supraterane în Sectorul 3

Ultima actualizare:

    Robert Negoiță
Robert Negoiță

Primăria Sectorului 3 intenționează să construiască trei pasaje rutiere subterane. Două dintre acestea ar urma să fie pe șoseaua Mihai Bravu: la intersecția cu bulevardul Camil Ressu / Calea Dudești și la intersecția cu Calea Vitan. Valoarea investiției este de 347 de milioane de lei. Proiectul presupune și un pasaj pietonal în dreptul stației de tramvai Laborator și crearea a două benzi de circulație pe Calea Dudești. Al treilea pasaj subteran ar urma să fie construit la intersecția străzii Gara Cățelu cu șoseaua Industriilor, proiect care ar costa 40 de milioane de lei.

Primăria sectorului 3 anunță și construirea a două pasaje supraterane: la intersecția bulevardului Theodor Pallady cu strada Nicolae Teclu (zona comercială Ikea) și la intersecția bulevardului Theodor Pallady cu strada Drumul între Tarlale. Un alt proiect este lărgirea străzii Drumul între Tarlale de la două la patru benzi pe sens. Aceste două șantiere ar costa aproape 70 de milioane de lei.

Toate proiectele totalizează aproape o jumătate de miliard de lei și au fost deja aprobate de Consiliul Local Sector 3. Edilul Robert Negoiță a declarat pentru hotnews.ro că a depus actele la Primăria Capitalei și așteaptă emiterea autorizațiilor de construire, ca să înceapă lucrările. Primăria Sectorului 3 mai are în lucru parcarea de 750 de locuri de sub bulevardul Decebal, iar Negoiță estimează că va fi gata peste o lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net