Bucureştenii care au luat metroul din staţia "Costin Georgian" în această dimineaţă au avut surpriza să constate că omul de afaceri Robert Negoiţă se înjură chiar pe sine în ziarul gratuit pe care îl patronează, "Ring".


Totul n-a fost, de fapt, din câte se pare, decât o făcătură a contracandidaţilor săi la fotoliul de primar al secorului 3, scrie Adevărul.

"Doar nişte ticăloşi ar fi putut recurge la aşa ceva. Cred că poliţia ar trebui să intervină. Este vorba despre furt intelectual sau cum s-o numi... S-a ajuns la manevre ticăloase, josnice. Războiul este murdar", a spus Robert Negoiţă.

În ediţia adevărată, prima pagină era dedicată actualului primar al sectorului 3, Liviu Negoiță, cu un titlu ce făcea trimitere la un articol despre afacerile necurate ale candidatului PDL pentru al treilea mandat, conform digi24.

Celălalt ziar constituie un atac la adresa lui Robert Negoiță, contracandidatul din partea USL a lui Liviu Negoiță. USL-istul este numit „candidatul lui peşte”, „proxenet” și „pedofil”.

Alexandru David, redactorul-şef al ziarului Ring, cotidian gratuit editat de SC Ring Media Group SRL, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, începând de vineri dimineaţă, o clonă a publicaţiei Ring (pe care sunt reproduse marca şi grafica cotidianului Ring) este distribuită, ilegal, "într-un anumit sector al Bucureştiului".

Reclamaţie la Poliţie

David a precizat că Poliţia a fost sesizată încă de la primele ore ale dimineţii şi mai multe maşini care distribuiau falsul ziar Ring au fost oprite în trafic şi duse la Poliţie.

Clona ziarului Ring, apărută vineri, are 16 pagini, spre deosebire de publicaţia Ring, care are 24 de pagini. De asemenea, ediţia falsă are aceleaşi format, logo şi fonturi precum publicaţia Ring.

Întrebat dacă Robert Negoiţă este implicat în acţionariatul adevăratului ziar Ring, redactorul-şef al publicaţiei, Alexandru David, a declarat: "Domnul Robert Negoiţă nu este acţionar la ziarul Ring şi nu a fost niciodată. Ziarul aparţine trustului Ring Group, care are un alt acţionariat".

Potrivit lui David, cinci maşini pline cu false ziare Ring au fost abandonate în sectorul 3. Oficialul Ring dă vina pentru "clonarea" publicaţiei pe care o conduce pe oficiali PDL: "Această acţiune de astăzi are, din punct de vedere al pregătirii profesionale (...), amprenta unui om. Acest om este domnul Silvian Ionescu, preşedintele PDL sector 3".

 
 
Loading...