Roberto Baggio, «abonat» la curvele Andreei Marta

Ultima actualizare:
Marta
Marta

Fosta vedetă a fotbalului italian Roberto Baggio este ultimul nume sonor asociat cu reţeaua de prostituate de lux condusă de soţia şefului de cabinet al ex-directorului ANAF, Sorin Blejnar. "Fetele" Andreei Marta l-ar fi binedispus pe fotbalist în timpul unei partide de vânătoare de la Călăraşi.

Potrivit România tv, fotbalistul de renume mondial s-ar fi delectat cu "elevele" Andreei Marta (foto jos) în timpul unei partide de vânătoare organizată la o fermă din judeţul Călăraşi.


    Marta
Marta

Aflată la marginea oraşului cu acelaşi nume, "ferma lui Pele", cum este cunoscut stabilimentul printre localnici, a găzduit, de-a lungul anilor, multe petreceri exclusiviste.

Oamenii îşi aduc aminte de perioada când s-a vorbit în oraş despre invitatul de marcă internaţională, în urmă cu doi-trei ani.

Pentru Baggio ar fi fost aduse, de la Bucureşti, cele mai "bune" dame de consumaţie, pentru care se plăteau sume exorbitante.

Fotbalistul italian nu a fost o singură dată la vânătoare în România.

La începutul anului trecut, el a mers la Brăila, la fondul de vânătoare Fundu-Cojocari, unde îşi petrecuse mai multe vacanţe de acest gen.

Click! a mai scris de numeroasele vizite ale italianului în România

Vedeta, pasionată de vânătoare în România

Cel puţin de şapte ori a fost Roberto Baggio pe plaiurile noastre: de şase ori în Insula Mare a Brăilei şi o dată în Călăraşi. Mereu, la vânătoare.

simeon stalpnicul png

"E un client obişnuit al fondului de vânătoare Fundu-Cojocari, vânează gâşte. Plăteşte 120 de euro pe zi, dar n-are voie să vâneze mai mult de 12 exemplare", spunea, în 2001, inginerul Laurenţiu Radu, directorul AJVPS Brăila.

Restaurantul din Călăraşi, unde şi Baggio s-a distrat cu prostituate

simeon stalpnicul png

La Călăraşi a poposit o singură dată, la "ferma lui Pele", un afacerist cunoscut de localnici şi ca un organizator de partide de vânătoare pentruu străini.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net