Rochia de mireasă a Liei Olguța Vasilescu a costat 5.000 de lei. Uite cine a creat-o

Ultima actualizare:

    Lia Olguța Vasilescu a purtat o rochie de mireasă simplă, dar de efectfoto: arhivă personală/Facebook
Lia Olguța Vasilescu a purtat o rochie de mireasă simplă, dar de efectfoto: arhivă personală/Facebook

Lia Olguța Vasilescu a apelat la un designer român pentru rochia de mireasă atât de admirată de specialiști. Fostul ministru al Muncii a purtat la nunta de sâmbătă o creație a Roxanei Butnaru, care a costat 5.000 de lei.

Toată lumea a lăudat rochia de mireasă a Liei Olguța Vasilescu (44 de ani). Fostul ministru al Muncii a strălucit la nunta sa cu Claudiu Manda, într-o creație simplă, dar de efect. O rochie de culoarea fildeșului, lungă, respectând linia corpului, cu mâneci lungi, la baza gâtului și cu broderie strălucitoare în partea de sus.

Obișnuiți cu ținute sofisticate, cu trenă și volane, invitații au fost uimiți să vadă o mireasă atât de discretă și elegantă, care a refuzat să lase prea multă piele la vedere.

Click! a aflat cine a creat această rochie admirată de toți specialiștii în modă și stil de la noi. Este vorba despre Roxana Butnaru, același designer care a făcut și de rochia purtată de Lia Olguța Vasilescu la cununia civilă.

Designerul Roxana Butnaru a creat rochia de mireasă a Liei Olguța Vasilescu
Designerul Roxana Butnaru a creat rochia de mireasă a Liei Olguța Vasilescu

”O lună mi-a luat să mă joc cu această rochie, cusută la mână. Materialul este stofă cu cașmir, cu broderii,  pietre și perle. Doamna Vasilescu arată foarte bine, are dimensiuni perfecte, motiv pentru care nu a fost nevoie de modificări suplimentare. Au fost necesare de trei probe, iar rochia i-a venit ca turnată. Am lucrat foarte ușor cu dânsa, nu au fost pretenții, ci mult bun simț, iar la final, m-a pupat și m-a îmbrățișat. Un om cu bun simț, spre exemplu dacă la probă scăpa ceva pe jos, ac sau vreun accesoriu, dumneai nu aștepta să îl ridice cineva, ci se apleca și lua. A vrut o rochie discretă, simplă, așa cum s-a întâmplat și la cununia civilă. Le doresc să fie fericiți!”, a declarat pentru Click! creatoarea de modă Roxana Butnaru.

Rochia a costat 5.000 de lei, adică foarte puțin peste 1.000 de euro, un preț modic pentru o rochie de mireasă, mai ales dacă ținem cont de calitatea materialelor folosite.

Citește și:

VIDEO Liviu Dragnea şi Irina Tănase, ipostaze tandre la nunta Olguţei Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu s-a căsătorit! Iată primele imagini cu mirii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net