Rockerul a plâns fiindcă n-a reuşit să intre în cursa pentru primărie

Ultima actualizare:

    Chitaristul trupei ZadaR a rămas cu buza umflatăFoto: Facebook
Chitaristul trupei ZadaR a rămas cu buza umflatăFoto: Facebook

Unui candidat la Primăria Alba Iulia i-au dat lacrimile pentru că nu i s-a înregistrat oficial candidatura. Rockerul Dan Tudor i-a acuzat pe reprezentanţii Biroului Electoral Municipal că l-au dezinformat în legătură cu numărul semnăturilor de care are nevoie.

„În semn de protest, plâng în faţa Primăriei Municipiului Alba Iulia”, a spus marţi Dan Tudor, care a vrut să candideze din postura de independent la funcţia de edil al oraşului. Dosarul i-a fost respins pentru că n-a reuşit să adune suficiente semnături.„Sunt Dan Tudor şi sunt în faţa Primăriei Alba Iulia, în ultima zi când se mai poate depune candidatura pentru alegerea edilului. De la angajaţii primăriei ştiam că am nevoie de 600 şi ceva de semnături şi, în ultimul moment, mi s-a spus că, Alba Iulia fiind municipiu, am nevoie de 1.000, ceea ce însemna că în 24 de ore trebuia să mai fac rost de 300 şi ceva de semnături, imposibil în faza asta. Mi se pare josnic şi urât să fiu prost informat de cineva din primărie, cineva plătit din banii noştri”, a răbufnit el.  

Dan Tudor e chitaristul trupei ZadaR din Alba Iulia. În momentul în care s-a decis să candideze, rockerul a anunţat că se va bate pentru legalizarea prostituţiei şi a drogurilor uşoare.  Video pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net