Român arestat în Italia, după ce soția a sunat disperată după ajutor: ”Veniți, îmi sparge dinții!”

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O româncă aflată în Italia împreună cu soțul său a apelat la ajutorul carabinierilor după ce a fost bătută crunt de bărbat. Acesta a fost arestat sub acuzația de agresiune.

Povestea româncei e mai veche. Ea a fost agresată de mai multe ori, ultima data zilele trecute, când soțul său a amenințat-o cu moartea. În urmă cu câteva săptămâni, bărbatul i-a spart dinții, fracturându-i proteza dentară. Disperată, atunci a sunat la carabinieri și le-a cerut ajutorul: ”Veniți, îmi sparge dinții!”, scrie observatornews.ro.

Zilele trecute, acesta a amenințat-o cu moartea. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a urmărit-o într-un bar și a început să o provoace, insultând-o. Gândindu-se la ce e mai rău, femeia a sunat la poliție. ”Mă cert cu soțul meu, este violent, sunt într-un bar din apropiere”, așa a sunat strigătul disperat al femeii.

Când și-a dat seama că soția lui chemase autoritățile, românul s-a panicat și a încercat să-i smulgă telefonul din mână. A devenit agresiv și a început să o amenințe cu moartea, dar a fost oprit la timp de carabinieri și arestat.

Citește și:

Dansatoare româncă, bătută cu bestialitate de mai mulți bărbați, în Italia

Româncă violată, bătută şi obligată să mănânce fecale, în Italia

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net