Român «ghinionist» în Marea Britanie! A fost arestat la scurt timp de la aterizare

Ultima actualizare:

    Un cetățean român a fost prins la furat în Marea Britanie la doar o zi după ce a aterizat Foto: Poliția din Nottinghamshire
Un cetățean român a fost prins la furat în Marea Britanie la doar o zi după ce a aterizat Foto: Poliția din Nottinghamshire

Un român a fost arestat la doar o zi după ce a sosit în Marea Britanie. La câteva ore după ce a aterizat, bărbatul a intrat într-un magazin din Nottingham și a încercat să fure mai multe bunuri, plan care a fost însă dejucat de agenții de securitate ai locației respective.

Un cetățean de origine română a reușit o „performanță” greu de egalat în Marea Britanie. Leonard-Valter Tudor, în vârstă de 20 de ani, a aterizat în Regatul Unit vineri seară, sâmbătă a comis un furt, iar luni a intrat la închisoare, relatează Metro.co.uk

În ciuda faptului că a fost condamnat la închisoare, acesta a susținut că nu vrea să plece din Marea Britanie. Bărbatul a intrat într-un magazin din Nottingham și a tapetat o geantă cu folie de aluminiu, pentru a încerca să fenteze aparatele antifurt din magazin, la doar câteva ore după ce a aterizat. Un complice de-al său a scăpat, însă pentru Leonard situația s-a complicat, acesta fiind oprit de agenții de pază, care au reușit să recupereze și bunurile furate de bărbat. 

„La audieri, a spus că a aterizat cu o zi înainte să fie arestat. A mers la o adresă din Doncaster, cu intenția de a-și găsi ceva de lucru. Acolo a fost abordat de către un alt român, pe care acuzatul susține că nu îl cunoștea. Acesta i-ar fi sugerat să fure mai multe bunuri dintr-un magazin din Nottingham sau să fure din gențile deschise ale clienților”, a declarat procurorul Sanjay Jerath.

Leonard-Valter Rudor nu vorbește engleza și a fost ajutat de un translator în fața magistraților. El a recunoscut că a furat bunuri în valoare de peste 500 de lire sterline și a fost condamnat la 16 săptămâni de închisoare.

Românul a devenit tată în urmă cu două săptămâni și spune că urma să stea la un prieten din Marea Britanie pentru a face rost de bani. „Promisiunea acestor bani făcuți ușor l-au făcut să comită aceste infracțiuni. După cum vă puteți imagina, el nu avea nicio sursă de venit aici”, a declarat apărătorul românului. Leonard-Valter Tudor susține că plănuiește să-și găsească un loc de muncă după ce iese din arest, pentru a reuși să-și întrețină familia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net