Româncă arestată în Dubai pentru că a făcut sex și apoi avort

Ultima actualizare:

    Românca a întâlnit un bărbat cu care a avut o aventură pe un yaht, însă a rămas însărcinată
Românca a întâlnit un bărbat cu care a avut o aventură pe un yaht, însă a rămas însărcinată

O româncă urmează să ajungă în spatele gratiilor şi să fie deportată, după ce a întreţinut relaţii sexuale ilegale pe un iaht şi a luat un tratament medicamentos pentru întreruperea unei sarcini nedorite în Dubai.

Potrivit informațiilor de care dispun până acum autoritățile, românca a întâlnit anul trecut un bărbat, individ ce nu a fost identificat, care ar putea să fie cetățean roman, pe un iaht luxos din Dubai Marina. Se pare că cei doi au plecat într-o scurtă croazieră și au întreținut relații sexuale consensuale, dar ilegale între două personae necăsătorite în Dubai.

Mai mult decât atât, după ce mica lor aventură a luat sfârșit, iar bărbatul a plecat din Dubai, femeia a realizat că este însărcinată. Ulterior, românca a achiziţionat un tratament medicamentos pentru întreruperarea sarcinii nedorite, care i-a provocat o hemoragie şi a fost nevoită să ajungă într-un spital din Dubai, notează Digi 24.

Medicii și-au dat seama pe ce fond a apărut hemoragia care a băgat-o în spital și nu au clipit nicio secundă, aceștia sunând imediat autoritățile, întrucât tânăra nu a putut să dovedească faptul că sarcina era legitimă. În Emiratele Arabe Unite, avorturile sunt interzise și pedepsite prin lege.

În urma interogatoriului, românca speriată a recunoscut că a rămas însărcinată după ce a întreținut relații sexuale pe un yaht.

Procurorii au pus-o sub inculpare pentru întreţinere de relaţii sexuale ilegale şi pentru că a recurs la un tratament medicamentos pentru întreruperea unei sarcini, dar aceasta şi-a retras mărturisirea în faţa judecătorilor şi a argumentat că a întreţinut relaţii sexuale în afara graniţelor Emiratelor Arabe Unite.

Cu toate acestea, magistrații nu au crezut varianta adusă în ultimă instanță de aceasta, așa că au hotărât condamnarea româncei la trei luni de închisoare pentru întreținerea de relații sexuale în afara căsătoriei și la o lună suplimentară pentru întreruperea sarcinii. Curtea de Apel a redus condamnarea la o lună de închisoare şi la o amendă de 460 de euro pentru avort, deşi femeia a susţinut că a făcut sex în România.

Astfel, Curtea de Casație au luat decizia de a-i da femeii o lună de închisoare, amendă, precum și ordinul de deportare în România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net