Românca i-a înnebunit pe arabi cu trupul ei. E stewardesă la Emirates şi are un vis îndrăzneţ

Ultima actualizare:

    Andreea Cristina Căzăceanu se află în Dubai din 2011
Andreea Cristina Căzăceanu se află în Dubai din 2011

Şi frumoasă, şi la înălţime! Andreea Cristina Căzăceanu a părăsit România în urmă cu cinci ani şi s-a angajat ca stewardesă la faimoasa companie aeriană Emirates. În timpul liber, tânăra de 29 de ani lucrează intens la sală pentru a deveni cea mai bună din lume la fitness.

S-a născut la Târgovişte şi de mică a visat să ajungă pilot. “Mereu am fost pasionată de aviaţie, astfel că am urmat cursurile de Inginerie Aerospaţială în cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti timp de un an. Din motive financiare a trebuit să renunţ şi să mă mut la Academia de Studii Economice la distanţă”, îşi aminteşte Andreea Cristina Căzăceanu. “În Dubai am ajuns în 2011. Am plecat pentru că îmi doream să fac mai mult, aveam ambiţii mai mari pentru viaţa mea, simţeam că pot şi altceva decât jobul de bugetară de la vremea respectivă (n.r. - coordonator referent la Federaţia Română de Judo). Pur şi simplu simţeam că mă plafonez! Îmi doream să văd lumea, să călătoresc”, povesteşte tânăra cu însufleţire. Iniţial, a obţinut un job de Relaţii Publice la un resort hotelier din Cipru, prin programul Work&Travel, dar unele lucruri nu au decurs aşa cum şi-ar fi dorit, astfel că a renunţat, iar destinul a dus-o către Dubai, unde a reuşit să se angajeze ca stewardesă la compania aeriană Emirates.

“Hainele nu valorează nimic dacă stau ca pe gard”

Zborul nu e singura dragoste a Andreei. Şi fitness-ul înseamnă o pasiune veche, tânăra participând constant la competiţii. Ţinta ei este, nici mai mult, nici mai puţin, titlul de Miss Olympia. Stewardesa a lăsat cu gura căscată capitala mondială a huzurului, Dubai, la Universal Muscle Fitness and Fashion  – Amateur Championship 2016, unde a obţinut medalia de aur.


    Se antrenează asiduu pentru a deveni
Se antrenează asiduu pentru a deveni

“Am fost totul timpul o persoană foarte activă. N-am lipsit vreodată de la ora de educaţie fizică, iar acasă mă uitam la televizor, împreună cu fraţii mei, numai la programe sportive. Oare câţi dintre noi ne privim dimineaţa în oglindă şi suntem nemulţumiţi de cum arătăm? Nimic nu poate să se compare cu strălucirea şi încrederea oferite de un corp sănătos şi de o minte echilibrată. Oricâte diamante, aur, haine de firmă poţi avea, toate nu valorează nimic dacă stau pe tine ca pe gard”, zâmbeşte Andreea.O invidiază bărbaţii


    Românca face furori la competiţiile de fitness
Românca face furori la competiţiile de fitness

“Pregătirea pentru competiţii este foarte grea şi implică o dietă drastic. De multe ori fac şi trei antrenamente pe zi. Nici nu ştiu ce e aia oboseală. Eu nu am programul unui om normal, o dată lucrez ziua, altă dată noaptea. Plănuiesc să particip la o competiţie de prestigiu: ori Olympia San Marino, ori Olympia Hong Kong”, adaugă românca aflată la 3.400 de kilometri de casă şi care visează la un titlu “Miss Olympia”.

Andreea a ajuns să fie invidiată chiar şi de bărbaţi pentru că are un corp sculptat. “Câteodată mă privesc pieziş pentru că am mai mulţi muşchi ca ei. Sunt admirată şi apreciată. Oamenii sunt foarte surprinşi, mai ales în Dubai, să vadă fete cu muşchi, aşa că, inevitabil, întorc privirile pe unde aş merge”, se amuză dâmboviţeanca.Citeşte, pe adevarul.ro, cu cine se iubeşte frumoasa stewardesă şi vezi galerie foto!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net