Românca Iasmina l-a făcut tătic pe şeful de la Statuia Libertății. Poze cu unicul moştenitor

Ultima actualizare:

    Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill  se iubesc din anul 2014foto: arhivă personală
Iasmina Milutinovici şi Bradford Aaron Hill se iubesc din anul 2014foto: arhivă personală

Iasmina Milutinovici-Hill a devenit celebră după ce s-a măritat cu milionarul care administrează Statuia Libertății. Iată că acum timișoreanca în vârstă de 28 de ani i-a dăruit soțului mai în vârstă un moștenitor. Iasmina a născut un băiețel, într-o clinică de lux din New York.

Iasmina Milutinovici, o timişoreancă în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit anul trecut cu milionarul american Bradford Aaron Hill (61 de ani), care administrează cel mai important obiectiv turistic din SUA, și anume Statuia Libertății.  Cei doi şi-au început relaţia în 2014, când românca a făcut un stagiu de practică la compania deţinută de american. Absolventă a Facultății de Vest din Timișoara, blondina s-a îndrăgostit de Hill și a avut parte de o nuntă fastuoasă la Rainbow Room din celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar petrecerea a durat trei zile, fiind urmată de o lună de miere la un resort de lux din Miami.

Iasmina Milutinovici, superbă în timpul sarcinii
Iasmina Milutinovici, superbă în timpul sarcinii

Nunta a venit fix după ce a aflat că este însărcinată. Iată că marți, 29 ianuarie, Iasmina a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, la Presbiterian Hospital-Cornmell, din New York. Micuțul a primit numele Michael James. ”Bine ai venit pe lume. Ești perfect, Michael, iar mami este extrem de fericită să te aibă”, a scris românca în dreptul unei poze în care apare îmbrățișându-şi bebelușul. Felicitările au curs pe pagina ei de Facebook, iar soțul milionar a făcut o remarcă amuzantă. ”Fără îndoială, are nasul meu”, a scris acesta lângă poza cu micul moștenitor. 

Michael James a venit pe lume pe 29 ianuarie
Michael James a venit pe lume pe 29 ianuarie
image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net