Româncă ucisă de iubitul pe care a vrut să-l părăsească

Ultima actualizare:

    Mihaela şi iubitul ei  nu se mai înţelegeau,  deşi aveau împreună  o fetiţă de 6 ani
Mihaela şi iubitul ei nu se mai înţelegeau, deşi aveau împreună o fetiţă de 6 ani

Mihaela Roua, o româncă de 32 de ani, rezidentă de mai mulţi ani în Italia, a fost ucisă cu sălbăticie în apartamentul ei din Nereto, o comună din regiunea Abruzzo, informează observator.tv. Miercuri după-amiază, femeia a fost găsită fără viaţă, înjunghiată de mai multe ori în piept. Românca lucra într-un magazin de cămăşi, la Corropoli, o localitate învecintă.

La prânz, a plecat acasă în pauza de masă şi, ca în fiecare zi, trebuia să-şi ia fiica de 6 ani din staţia autobuzului şcolar, apoi să se întoarcă împreună la muncă. Mihaela nu a revenit la serviciu şi nu mai răspundea nici la telefon, aşa că angajatoarea a alertat poliţia. O echipă de pompieri din Nereto s-a deplasat la apartamentul româncei, au forţat uşa de la intrare şi i-au găsit trupul fără viaţă pe podeaua din bucătărie, într-o baltă de sânge. Iubitul femeii, Cristian Daravoinea, a fost prima persoană suspectată de uciderea Mihaelei.

Doar că bărbatul de 36 de ani, de profesie şofer de TIR, era de negăsit. După ore întregi de căutări, omul cu care românca avea o fetiţă de 6 ani a fost descoperit pe o plajă din localitatea Alba Adriatica, într-o Mazda. Era rănit şi se presupune că a încercat să se sinucidă. El este acum internat şi este păzit de carabinieri. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net