Mii de români au ieșit în stradă să protesteze! Printre ei sunt și lideri ai opoziției

Ultima actualizare:

    Românii au ieșit din nou în stradăFOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Românii au ieșit din nou în stradăFOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Români au ieșit din nou să protesteze în Piața Victoriei. Programul manifestației include și un marș comemorativ pentru Regele Mihai. Vestea decesului său nu i-a determinat pe guvernanții PSD-ALDE să amâne adoptarea modificărilor Legilor Justiției și astfel, au stârnit și mai mult mânia protestatarilor.

UPDATE 21.30: Marșul de comemorare a Regelui Mihai din Capitală n-a mai avut loc, dar au fost mai multe persoane care au trecut prin Piața Regelui, pentru a depune un mic omagiu defunctului suveran.

UPDATE 21.20: În jur de 10.000 de persoane protestează în București. În Sibiu sunt peste 2.500 de protestatari.

UPDATE 20.15: În jur de 15.000 de persoane protestează în Capitală și în alte orașe din țară. În afară de București, cei mai mulți protestatari se află la Cluj și Sibiu, cu câte 2.000 de manifestanți, precizează Digi24.

UPDATE 19.55: 8.000 de persoane protestează în București, în fața Guvernului. În toată țara, peste 13.000 de manifestanți își exprimă nemulțumirea față de guvernarea PSD-ALDE.

UPDATE 19.22: Numărul protestatarilor din Piața Victoriei a crescut la 6.000 de oameni, după cum relatează Digi24.

UPDATE 19.17: A fost oprit traficul rutier pe Bulevardul Aviatorilor. Nu se mai poate circula de la Piața Charles de Gaulle, la Piața Victoriei.

UPDATE 19.00: În jur de 5.000 de oameni s-au adunat în Piața Victoriei, conform Digi24. Manifestațiile continuă și în alte orașe din țară: Cluj-Napoca (600 de persoane), Bacău (150 de persoane), Brașov (250 de protestatari), Galați (110 oameni).

UPDATE 18.55: La Galați, în jur de 90 de oameni s-au adunat în fața prefecturii pentru a protesta.

Ample proteste au fost anunțate pentru seara de duminică, 10 decembrie, lista nemulțumirilor este mult mai amplă. Aproape o mie de oameni s-au adunat în fața sediului Guvernului, în jurul orei 18.35. printre protestatari se află și lideri ai opoziției: Ludovic Orban, liderul PNL, Raluca Turcan (PNL), Dan Barna (USR) și Dacian Cioloș (Platforma 100), precizează Digi24.

În Capitală, a fost convocat și un marș de comemorare a Regelui Mihai. După ce s-au adunat în Piața Victoriei, în jurul orei 18.00, manifestanții ar urma să se îndrepte spre Piața Regelui, cu drapele marcate cu doliu și unde vor depune coroane de flori și candele.

Oamenii protestează și în alte orașe din țară, precum Cluj-Napoca, Galați și Iași.

Protest, romani in strada protest, lideri opozitie protest, piata victoriei, legile justitiei, psd alde, regele mihai, mars comemorativ regele mihai, guvern, ludovic orban, raluca turcan, dacian ciolos

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net