Români păcăliți la loz în plic cu premii inexistente

Ultima actualizare:

    Lozurile Loteriei nu vă oferă decât câștiguri  în bani. Deci, uitați de televizoare și autoturisme!
Lozurile Loteriei nu vă oferă decât câștiguri în bani. Deci, uitați de televizoare și autoturisme!

Jucătorii împătimiți la loto cad pradă unor escroci, care se îmbogățesc pe seama naivității lor.

Reprezentanții Loteriei Române atrag atenția celor care joacă la loz în plic că instituția nu comercializeză aceste tichete la colț de stradă și nu oferă decât premii în bani. Recent, zeci de persoane, în special pensionari, s-au prezentat la Loterie cu lozuri norocoase pentru a-și revendica premiile.

„Oamenii ne-au arătat lozuri câștigătoare și ne-au cerut să le oferim premiile. E vorba de autoturisme, însă noi nu oferim așa ceva, ci doar bani”, ne-au spus reprezentanții Loteriei Române. Aceștia îi îndeamnă pe jucători să cumpere lozuri doar din agențiile loto sau din magazinele partenere. „Loteria Română atrage atenția asupra faptului că vor fi trași la răspundere potrivit legii cei care vor încerca să falsifice produse loteristice, cei care vor preda, vor primi sau vor vinde lozuri sau alte astfel de produse fără a fi autorizați de compania noastră”, se arată într-un comunicat al Loteriei.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net