România Coronavirus. Nu mai dați buzna în magazine! Depozitele sunt pline cu produse

Ultima actualizare:

    Rafturi  golite de produse în marile magazine din frica virusului covid19FOTO: Click!
Rafturi golite de produse în marile magazine din frica virusului covid19FOTO: Click!

Nu mai dați buzna în magazine! ”Nu sunt motive de îngrijorare. Depozitele sunt pline cu produse”, ne-a asigurat George Bădescu, preşedinte executiv Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România.

Rafturi  golite de produse și cozi uriașe, în marile magazine. Oamenii se tem că virusul covid19 se va răspândi în România, iar ei nu vor mai găsi de mâncare, apă și produse de igienă. Așa că au dat iama și au cumpărat cantități uriașe de produse.

Cele mai căutate produse au fost cele neperisabile, făina, orez, conserve
Cele mai căutate produse au fost cele neperisabile, făina, orez, conserve

George Bădescu, preşedintele executiv Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR), ne-a dat asigurări că nu este motiv de panică. “Nu sunt motive de îngrijorare. Este adevărat că traficul de consumatori a mai crescut la fel şi volumul de marfă, în principal cel care se referă la mărfurile neperisabile. Avem această convingere că stocurile vor fi refăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu anticipăm să avem rafturile goale”, ne-a declarat George Bădescu.

Stocurile vor fi refăcute în cel mai scurt timp posibil, ne asigură Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România
Stocurile vor fi refăcute în cel mai scurt timp posibil, ne asigură Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România

Reprezentantul AMRCR ne-a explicat că sunt stocuri suficiente și au fost refăcute rezervele de produse care au lipsit temporar de pe rafturi. ”Marile magazine au făcut eforturi să aducă mărfuri suficiente și că au fost mărite comenzile de la producători și distribuitori. Să știți că magazinele de proximitate au avur activitate normală. Cele mai vizitate au fost marile magazine”, ne-a explicat George Bădescu.

Ce au cumpărat românii de frica coronavirusului

Românii care au vrut să facă stocuri de produse au preferat marile magazine. Cele mai căutate produse au fost cele neperisabile. S-au cumpărat cantități mari de apă, făină, legume, fructe, orez, fasole, conserve, produse de igienă, detergenți.

În perioada următoare, marile reţele comerciale vor lua măsurile ce se impun pentru a se evita aglomerările din cadrul magazinelor, reamintind consumatorilor că există posibilitatea achiziţiei online de produse alimentare şi nealimentare fie direct de la comercianţii care au acest serviciu, fie prin aplicaţii specializate.

Citiți și:

Coronavirus în România. Cum se acordă concediul medical și indemnizația pentru carantină

Coronavirus România. Diferența dintre carantină și izolare la domiciliu pe înțelesul tuturor

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net