România, inclusă pe tabla jocului Monopoly cu Aeroportul Henri Coandă

Ultima actualizare:

    Ediția Monopoly Here and Now va fi lansată, la toamnă
Ediția Monopoly Here and Now va fi lansată, la toamnă

Mii de români au votat România și au pus țara noastră pe tabla de joc a ediției Monopoly Here and Now, pe care Hasbro o va lansa în toamna acestui an. Intrată în competiție cu alte 80 de orașe din întreaga lume, România va fi reprezentată de Aeroportul Henri Coandă.

România a ajuns pe tabla jocului Monopoly Here and Now, în urma unei campanii mondiale de votare organizate în perioada 13 februarie – 4 martie. Provocarea lansată de Hasbro a strâns mai mult de 4 milioane de voturi venite din partea fanilor din întreaga lume. Astfel, oameni din 182 de țări au intrat în joc și au votat unul dintre cele 80 de orașe înscrise în competiție. Lima și Hong Kong au fost orașele cu cel mai mare număr de voturi, în timp ce Bucureștiul s-a situat pe locul 21 în topul celor mai apreciate orașe din lume.

„Hasbro România anunță cu bucurie că țara noastră a ajuns pe tabla jocului Monopoly Here and Now. Competiția a fost dificilă, iar faptul că am concurat cu orașe populare și țări mult mai mari decât România ne face să fim extrem de mândri de românii care s-au implicat în campania de votare. Ei au reușit să mențină Bucureștiul în top 10 cele mai votate orașe din lume timp de două săptămâni și, la finalul competiției, să păstreze un loc pe tabla de joc Monopoly Here and Now și pentru România”, a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Aeroportul Henri Coandă, care va înlocui una dintre cele patru gări prezente în joc, va avea „vecini” precum Hong Kong, New York, Londra, Moscova, Tokyo sau Sidney.

Monopoly este cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare din lume. Lansat pe data de 19 martie 1935, jocul a continuat să rămână unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în ziua de astăzi. În prezent, Monopoly este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări. 

De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematică diferită. În 2015, compania a lansat și ediția aniversară Monopoly 80, care amintește de jocul lansat în 1935 și reunește opt dintre pionii reprezentativi fiecărei decade.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net