Românii caută cel mai des pe net reţete de clătite

Ultima actualizare:

Înainte de toate însă, românii sunt mari împătimiţi într-ale Internetului. Mulţi dintre noi am devenit chiar dependenţi de informaţiile pe care le găsim aici şi nu mai mişcăm un deget până nu verificăm pe net. Şi, cum cel mai folosit motor de căutare este Google, reprezentanţii acestei companii au întocmit o listă a celor mai căutaţi termeni, în România.

Aşadar, aflăm că la categoria "Reţete" cea mai căutată a fost cea pentru clătite, apoi pentru tiramisu, urmată pe locul 3 de chec. Culmea, pe ultimul loc în top (10) avem cozonacul, care este lăsat în urmă de pizza şi de lasagna.

La capitolul "Ce este...", cel mai mult a fost căutat termenul "fainoşag", întâlnit într-una din reclamele pe care o vedem tot timpul la televizor. Pe locul doi se află "aflatoxină".

Asta înseamnă că românii sunt interesaţi de ce mănâncă, ţinând cont că acest termen a fost folosit foarte mult în scandalul laptelui infectat cu aflatoxină (n.r. o toxină cancerigenă), de la începutul acestui an. Lista Google mai arată în ce domenii a crescut, faţă de anul trecut, interesul românilor. Aşadar, pe primul loc la categoria "Cum să..." se află "Cum să slăbesc?", urmat de "Cum să pozezi?" şi de "Cum să coşi?".

Cea mai căutată emisiune tv de la noi a fost "Românii au talent", apoi "Vocea României" şi "Acces Direct". Trebuie spus că în top nu există nici o emisiune politică sau economică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net