Românii, devoratori de seriale. Care sunt filmele pentru care au făcut o obsesie

Ultima actualizare:

    Kevin Spacey, vedeta din House of cards, nu mai apare în film, din cauza scandalului sexual în care a fost implicat recent
Kevin Spacey, vedeta din House of cards, nu mai apare în film, din cauza scandalului sexual în care a fost implicat recent

Ne place să ne uităm la televizor, dar și mai mult de atât suntem dependenți de seriale. Aceasta este concluzia unui studiu realizat recent de Netflix, cea mai mare televiziune prin internet din lume. Iată care este topul serialelor pe care utilizatorii din România au făcut prima lor sesiune de „binging”.

Binging-ul, o nouă activitate a secolului XXI ce presupune un consum excesiv de filme, i-a prins și pe români. Un studiu realizat de Netflix arată comportamentul de consum al românilor în ceea ce privește cele mai în vogă seriale disponibile în acest moment. Conform cercetării realizate la început de an, românii devin dependenți de serialele din portofoliul Netflix la trei zile de la crearea contului în platforma online. Spre deosebire de ei, cei mai mulți abonați ai acestei televiziuni au parte de primul „binging” la circa 12 zile de la crearea contului.

Cele mai apreciate seriale Netflix, pe care utilizatorii din România au făcut primul lor binging, sunt Narcos, House of cards și Breaking Bad. Top 10 seriale pentru binging este completat de: Vikingii, Stranger Things, Orange is the new black, Marco Polo, Suits, Marvel’s Daredevil și Shooter.

Bingingul este definit ca vizionarea completă a cel puțin unui sezon dintr-un serial în mai puțin de șapte zile de la primul episod. Analiza se axează pe membrii Netflix care și-au creat contul în ultimii doi ani. Toate serialele TV au fost incluse în studiu, cu excepția conținutului pentru copii/familie și sezoanele cu mai puțin de 5 episoade. Mai mult de 90% dintre abonații Netflix care sunt membri de cel puțin un an au avut prima sesiune de binging.

Netflix a provocat mai multe vedete de la Hollywood să spună tuturor cum a fost momentul în care au luat contact cu serialele preferate și care dintre ele le-a provocat dependență. Iată reacția lor mai jos!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net