Românii milostivi donează porcul și bradul de Crăciun

Ultima actualizare:

    Unii români au anunțat pe Internet că fac donații special pentru Sărbătoricolaj: Click!
Unii români au anunțat pe Internet că fac donații special pentru Sărbătoricolaj: Click!

Cei cu venituri modeste pot face Sărbătorile fără nici un ban. Jucării pentru cei mici, haine pentru adulți și chiar porcul sau bradul de Crăciun, orice se găsește acum pe Internet, 100% gratis!

În prag de Sărbători, oamenii devin mai atenți la semenii lor și sunt gata să împartă din puținul lor cu cei mai oropsiți. De la alimente și îmbrăcăminte, până la electrocasnice și piese de mobilier, tot ce îți trece prin cap e oferit spre donație zilele acestea pe Internet. 

„Eu am doi porci la vreo 70 de kile pe care aș vrea să îi dau unor familii mai amărâte. Am mulți porci. Am tăiat și am tot vândut. Mă gândesc să fac o faptă bună pentru cei care nu au nici după ce să bea apa. Bineîț?eles, nu îi dau oricum, va trebui să mă asigur că cel care ia chiar are nevoie pentru hrana familiei și nu îl ia să îl vândă mai departe”, ne-a mărturisit nea Costache, un fermier de prin imprejurimile Giurgiului.

Anunțurile au anumite condiții

 

Acesta nu este singurul care s-a decis să doneze animalele din bătătură. Astfel de anunțuri sunt cu zecile pe Internet, iar cerea mare nu le ține prea mult active sau valabile.

La fel stau lucrurile și cu celelalte categorii de produse oferite în dar de către românii cu dâre de mână. Că e vorba despre vreun șifonier, aragaz sau cărucior pentru copii, e bătaie mare așa că nimic nu rezistă prea mult pe Internet.

Nici brazi de Crăciun nu mai merită să cumperi de la piață. Pe Internet găsești o mulțime, de diferite dimensiuni, atât naturali, cât și artificiali.

„Donez brad de Crăciun unei familii nevoiașe. Pomul a fost primit cadou, însă e prea mare pentru spațiul disponibil. Bradul poate fi ridicat de pe Șoseaua București-Magurele”. Cam așa sună anunțul lui Alex, un tânăr care s-a gândit să facă o faptă bună cu ocazia Sărbătorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net