Românii nu se lasă! Au ieșit, din nou, în stradă

Ultima actualizare:
Klaus Iohannis nu a specificat la ce oră va veni în mijlocul protestatarilor
Klaus Iohannis nu a specificat la ce oră va veni în mijlocul protestatarilor

Nici după ce au obținut demisiile lui Victor Ponta și a lui Piedone, dar și o „întâlnire” cu președintele Klaus Iohannis, românii nu vor să renunțe la a-și striga nemulțumirile. Aceștia s-au strâns în stradă și în a patra zi de proteste.

UPDATE 22.00: Numărul manifestanților prezenți în Piața Universității a crescut la 10.000 de persoane.

UPDATE 21. 50: Ogică a revoltat și mai mult protestatarii atunci când și-a făcut apariția pe scena amenajată ad-hoc. Acesta a declarat pentru Adevărul că a venit pentru a propune un nume pentru lider: „Am venit pentru a promova ideea unui lider, iar acel lider trebuie să fie Daniel Ghiţă. Este un bărbat care ne-a reprezentat cu succes atât pe plan intern, cât şi extern. Când a venit la microfon, lumea l-a acceptat”.

UPDATE 21.40: O scenă a fost amenajată în Piața Universității, însă după ce mai mulți oameni au urcat și au vorbit la microfon, printre care și Ogică, a fost închisă la cererea manifestanților.

UPDATE 20.55: Numărul persoanelor prezente în Piața Universității a ajuns la 4.000. Oamenii încep să se adreseze mulțimii prin intermediul unui microfon.

UPDATE 20.00: La numai două ore după ce au început să se adune în centrul Bucureștiului, oamenii s-au strâns, deja, în număr de 3.000 la proteste.

Vineri (6 noiembrie), în jurul orei 18.00, bucureștenii au început să se adune în Piața Universității pentru a continua lupta împotriva corupției. Totul a început de la tragedia produsă vineri seară (30 octombrie) în Clubul colectiv, unde 32 de persoane au murit și peste 140 au fost rănite în urma unui incendiu de proporții. Aflând faptul că localul nu deținea autorizație pentru desfășurarea show-ului pirotehnic, românii au început să se revolte față de corupția din țară.

Românii din București protestează și în a patra zi

Klaus Iohannis vrea să vină în Piața Universității


    Klaus Iohannis nu a specificat la ce oră va veni în mijlocul protestatarilor
Klaus Iohannis nu a specificat la ce oră va veni în mijlocul protestatarilor

După ce a convocat „societatea civilă” pentru consultări în legătură cu posibile schimbări în sistemul politic actual, președintele Klaus Iohannis a declarat că intenționează să-și facă apariția la protestele organizate în București.

„Am terminat prima rundă de consultări și nu spun consultări cu partidele, fiindcă de data aceasta consultările au avut un specific aparte. Ultimii participanți i-am avut acum la consultări și este vorba de reprezentanți din societatea civilă și din Piață. Mi s-a părut o întâlnire foarte bună. Au fost oameni care au venit cu idei foarte bune, abordări foarte bune”, a declarat Iohannis după ce a ieșit din ședința de consultări ținută vineri (6 noiembrie).

„În cursul acestei întâlniri am primit multiple invitații de a merge în Piață. Nu voi anunța ora și ziua, nu vreau să fac un eveniment media. Vreau să vorbesc cu oameni simpli din Piață, să îmi spună ce așteaptă de la mine și ce așteaptă de la clasa politică”, a adăugat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net